حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان جهاد اسلامی در واکنش به اظهارات ترامپ: گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند؛ تهدید به خلع سلاح را هم نمی‌پذیریم اسرائیل تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد هشدار تهران نسبت به تداوم جنایات اسرائیل به‌رغم اعلام آتش‌بس حمله مرگبار آمریکا به یک کشتی ونزوئلایی ادعای وزیر خارجه لهستان علیه ایران تیم‌های مصری برای یافتن جسد اسرای اسرائیل وارد غزه شدند جولانی فردا به مسکو می‌رود واکنش عراقچی به اظهارات ترامپ در کنست و شرم‌الشیخ وبگاه آمریکایی: حمله ایران پناهگاه نظامی مخفی اسرائیل در قلب تل‌آویو را لو داد عراقچی: شرایط برای ورود ایرانیان پناهنده به کشور فراهم است ویتکاف: در حال انجام توافق صلح بین اسرائیل و حماس هستیم امضای توافق صلح غزه توسط ترامپ و سران کشور‌ها در شرم‌الشیخ + ویدئو  ترامپ در اجلاس شرم الشیخ: جنگ جهانی سوم در منطقه رخ نخواهد داد السیسی در اجلاس شرم‌الشیخ: خاورمیانه‌ای عاری از سلاح‌های کشتار جمعی می‌خواهیم

واکنش ظریف به گشت‌زنی بمب‌افکن‌های B-52‌ آمریکا در منطقه

وزیر امور خارجه ایران در پیامی در توییتر به گشت‌زنی بمب‌افکن‌های B-52‌ آمریکا در منطقه خلیج فارس واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۲۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 17
کد خبر: ۷۴۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران شامگاه یکشنبه در پیامی در توییتر به گشت‌زنی بمب‌افکن‌های B-52 آمریکا در خلیج فارس واکنش نشان داد.

وی در این پیام توییتری خطاب به رئیس جمهور آمریکا نوشت: «اگر گشت‌زنی B-52H با هدف ارعاب یا هشدار به ایران است شما باید آن میلیاردها دلار را برای سلامت مالیات‌دهندگان خود خرج می‌کردید.»

وزیر امور خارجه ایران در ادامه نوشت: «در حالی که ما بیش از 200 سال است که جنگی را آغاز نکرده‌ایم اما درباره درهم شکستن متجاوزان تردیدی نداریم. فقط از دوستان صمیمی‌تان  که از صدام حمایت کردند بپرسید.»

به گزارش خبرگزاری فارس، بمب‌افکن‌های B-52 ‌آمریکا برای دومین بار طی هفته‌های اخیر به گشت زنی در منطقه غرب آسیا پرداخته‌اند.

فرماندهی مرکزی آمریکا نیز در پیامی اعلام کرد که یک ماموریت گشت زنی دیگر جت B-52‌ در خاورمیانه با موفقیت انجام شد که دومین ماموریت در 17 روز گذشته می‌باشد.

فرماندهی مرکزی آمریکا مدعی شد که این ماموریت که روز یکشنبه انجام شد به عنوان معیاری برای تعهد آمریکا به امنیت منطقه به شمار می‌آید.

«فرانک مک‌کنزی» فرمانده نیروهای تروریست مرکزی آمریکا نیز اعلام کرد که این ماموریت نشان دهنده آمادگی آمریکا در منطقه است.

وی اضافه کرد: «فرصت آموزشی و همگرایی مستمر با شرکای منطقه‌ای آمادگی را بهبود بخشیده و پیام شفاف و محکمی را در منطقه عملیاتی برای دوستان و دشمنان احتمالی ارسال می‌کند.

مک‌کنزی تاکید کرد که این اقدام بخشی از حالت تدافعی آمریکا در منطقه به شمار می‌آید.

ماموریت اخیر بمب‌افکن‌های  B-52 در منطقه غرب آسیا، پنجمین ماموریت در 62 روز گذشته به شمار می‌آید این در حالی است که تنها سه روز از دوران ریاست جمهوری ترامپ باقی مانده است.

بر خلاف بیانیه‌های پیشین فرماندهی مرکزی آمریکا، در این بیانیه هیچ اشاره‌ای به ایران نشده است.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار