پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه

بازدید فرمانده نیروی دریایی ارتش از مناطق سیل زده

امیر دریادار حسین خانزادی با حضور در استان گلستان ضمن بازدید از مناطق سیل زده و همدردی با مردم شریف این استان از نزدیک از روند پیشرفت و مشکلات پیشرو قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 30
کد خبر: ۷۵۱۸
به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، امیر دریادار حسین خانزادی با حضور در مناطق سیل زده استان گلستان و گفتگوی صمیمی با مردم روستاهای آق قلا و گمیشان، دستور ویژه جهت تامین کلیه اقلام و نیازمندی های مورد نیاز و همچنین رسیدگی و استقرار بیشتر تیم های پشتیبانی، عملیاتی و درمانی  را به فرمانده ناوگان شمال صادر کرد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش در ادامه با اشاره به حضور یگان های پروازی در این مناطق افزود: با هماهنگی های به عمل آمده تخلیه سیل آب های شهرستان های آقا قلا و گمیشان در حال انجام است و همچنین با حضور متخصیص و مهندسین نداجا در این مناطق ظرفیت های لازم جهت لایروبی گرگان رود در دست اقدام است.
امیر دریادار حسین خانزادی درپایان از بیمارستان صحرایی، نانوایی و آشپزخانه سیار بازدید کرد.

لازم به ذکر است، پخت هزار پرس غذای گرم و نان توسط آشپزخانه و خبازخانه سیار  و همچنین بیمارستان صحرایی نیروی دریایی ارتش از ابتدا  با ۲۵۴۷ ویزیت، ۱۰۹۹ تزریقات، ۲۲مورد رادیولوژی و۱۲۰۰مورد درمان سرپایی که دارای ظرفیت اتاق عمل، رادیولوژی، ارتوپدی، آزمایشگاه و داروخانه است به همه مردم آسیب دیده در سیل کمک و امدادرسانی کرد.
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار