مقتدی صدر خطاب به هوادارانش: روز انتخابات در خانه بمانید و منتظر دستور باشید! انفجار مرگبار در دهلی با ده‌ها کشته؛ نگرانی امنیتی در شهر‌های مختلف هند + فیلم تحقیر جولانی در کاخ سفید با طعم در پشتی! + فیلم ترامپ بی‌بی‌سی را به شکایت یک میلیارد دلاری تهدید کرد ادعای نتانیاهو علیه برنامه هسته‌ای و موشکی ایران الجولانی وارد کاخ سفید شد اسلامی در دیدار عراقچی: سازمان انرژی اتمی و وزارت امور خارجه ید واحده هستند درخواست الجولانی از آمریکا برای ایجاد مسیر امنیتی و سیاسی جدید با تل‌آویو رایزنی عراقچی با وزیر خارجه افغانستان درباره حقابه‌های ایران میزان مشارکت در رای گیری ویژه انتخابات عراق ۸۲.۴۸ درصد اعلام شد رئیس جمهور لبنان با هیئت آمریکایی دیدار کرد مدیر بی‌بی‌سی استعفا کرد نمایش لاشه پهپاد‌های «هرون» و «هرمس» ارتش اسرائیل در نمایشگاه هوافضای سپاه + عکس عربستان ۲ نفر را به اتهام توطئه برای حمله به اماکن مذهبی اعدام کرد فروش سلاح‌های آمریکایی به اعضای ناتو متوقف شد

لفاظی دوباره فرانسه درباره ایران و برجام

دفتر «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه اعلام کرد که قبل از بازگشت آمریکا به برجام، ایران باید به این توافق پایبند شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 26
کد خبر: ۷۵۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر در ادامه اظهارنظرهای اخیر مقام‌‌های فرانسوی درباره توافق هسته‌ای ایران، کاخ الیزه روز سه شنبه (امروز) درباره بازگشت آمریکا به ایران اظهارنظر کرد.

دو روز بعد از تماس تلفنی جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا با امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه و رایزنی آنها درباره مسائل مختلف از قبیل ایران، کاخ الیزه درباره بازگشت واشنگتن به توافق هسته‌ای برجام شرط و شروط گذاشت.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد، کاخ الیزه (دفتر ریاست جمهوری فرانسه) اعلام کرد که قبل از بازگشت آمریکا به برجام، ایران باید به این توافق پایبند شود.

این اظهارنظر دفتر ریاست جمهوری فرانسه در حالی مطرح شده که طی روزهای اخیر مقام‌های پاریس بارها درباره برنامه هسته‌ای ایران لفاظی کرده‌اند.

«ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه که کشورش در عمل به وعده‌های خود بعد از خروج آمریکا از برجام ناکام مانده شامگاه پنجشنبه دوم بهمن از ایران خواسته بود «فوراً» به تعهدات خود در این توافق پایبند شود.

اظهارنظرهای مقام‌های غربی درباره برجام در حالی شدت گرفته که طبق گزارش رسانه‌های بین‌المللی، جو بایدن بعد از آغاز به کار در مقام رئیس‌جمهور طی روزهای اخیر در حال رایزنی با مقام‌های کشورهای اروپایی از قبیل فرانسه و آلمان درباره مسائل مختلف از قبیل ایران بوده است.

مقام‌های ایران اعلام کرده‌اند که با توجه به خروج غیرقانونی آمریکا از برجام و عدم تحقق وعده‌های کشورهای اروپایی عضو این توافق، تهران طبق بند ۳۶ این توافق، گام‌های کاهش تعهدات برجامی را برداشته است و در صورت اجرای تعهدات طرف‌های مقابل، تهران هم این گام‌ها را به عقب برمی‌گرداند.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار