ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

واکنش ظریف به رای دیوان بین‌المللی دادگستری/ زمان انجام تعهدات آمریکا رسیده است

وزیر امور خارجه کشورمان با انتشار توئیتی به صدور رأی صلاحیتی دیوان بین المللی دادگستری در پرونده نقض های عهدنامه مودت ۱۹۵۵ در لاهه واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 03
کد خبر: ۷۶۲۷۷

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد ظریف در توئیتی نوشت:

دیوان بین‌المللی دادگستری اکنون تمام موارد استدلالی مخالفت‌ مقدماتی ایالات متحده در پرونده مطروحه از جانب ایران در خصوص تحریم‌های غیرقانونی ایالات متحده را رد کرد.

این یک پیروزی حقوقی دیگر برای ایران پس از حکم ۳ اکتبر ۲۰۱۸ است.

ایران همواره و به صورت کامل قوانین بین‌المللی را محترم شمرده است. زمان آن فرارسیده است که ایالات متحده به تعهدات بین‌المللی خود پایبند شود.

واکنش ظریف به رأی صلاحیتی دیوان بین‌المللی دادگستری در پرونده مودت

گفتنی است که دیوان بین المللی دادگستری به اتفاق آرا اعتراضات آمریکا مبنی بر اینکه این دادگاه صلاحیت رسیدگی به اختلاف بین واشنگتن و تهران را ندارد، رد کرد.

دیوان بین‌المللی دادگستری در جلسه‌ امروز اعلام کرد که این دادگاه صلاحیت رسیدگی به پرونده شکایت ایران علیه ایالات متحده بر اساس پرونده مودت را دارد.

دادگاه لاهه تاکید کرد: تحریم های آمریکا علیه ایران، تعهدات واشنگتن بر اساس توافقنامه مودت مربوط به سال ۱۹۵۵ بین دو کشور را نقض می‌کند.

خبرآنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار