چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

ابراز امیدواری هند به توسعه روابط با ایران

ابراز امیدواری هند به توسعه روابط با ایران وزیر خارجه هند با تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران ابراز اطمینان کرد که روابط دو کشور هند و جمهوری اسلامی توسعه می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 10
کد خبر: ۷۷۰۴۹

به گزارش راهبرد معاصر «سابرامانیام جایشانکار»، وزیر امور خارجه هند با تبریک چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در خصوص تقویت روابط دو کشور ابراز اطمینان کرد.

وی در پیامی که به مناسبت گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در صفحه توییتر خود منتشر کرد، گفت: «درود به وزیر خارجه (محمدجواد) ظریف و دولت و مردم ایران در سالروز انقلاب اسلامی. عمیقاً روابط نزدیکمان را گرامی می‌داریم. اطمینان دارم که روابط ما همچنان توسعه می‌یابد».

مقام‌های هند بارها در خصوص توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران امیدواری کرده‌اند و چندی پیش نیز «دارمندرا پرادها» وزیر نفت هند در مصاحبه با پایگاه تحلیلی خبری بلومبرگ ابراز امیدواری کرد که واردات نفت از جمهوری اسلامی ایران و ونزوئلا در دوران ریاست‌جمهوری «جو بایدن» افزایش یابد.

مراسم راهپیمایی روز ۲۲ بهمن چهل و دومین فجر انقلاب از ساعت 10 صبح امروز به شکلی متفاوت از سالهای قبل؛ با حضور خودرویی و موتوری مردم برگزار شد و با این حال مردم همچون سالهای گذشته با حمل پرچم جمهوری اسلامی ایران شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر دادند.

 

فارس

کلمات کلیدی: هند ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار