ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند! آسوشیتدپرس: تعمیر خط لوله عربستان سه تا پنج هفته طول می‌کشد آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد ادعای ترامپ: ایران به دنبال توافق است آخرین وضعیت خط لوله نفت عربستان پس از حمله + عکس حمله انصارالله یمن به تجهیزات نظامی عربستان در صحرای الجوف فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد

تماس تلفنی بایدن با نتانیاهو/ برجام یکی از محورهای گفت‌وگو

تماس تلفنی بایدن با نتانیاهو/ برجام یکی از محورهای گفت‌وگو رئیس‌جمهور جدید آمریکا و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اولین تماس تلفنی خود، درباره موضوعات مختلفی از جمله توافق‌های سازش با کشورهای عربی صحبت کردند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۰ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 18
کد خبر: ۷۷۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بامداد پنجشنبه از تماس «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا با وی، یک ماه بعد از روی کار آمدن در کاخ سفید، خبر داد.

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای در این باره، تماس بایدن و نتانیاهو را «دوستانه و گرم» توصیف کرده و اعلام کرد که این تماس حدود یک ساعت طول کشیده است.

بر اساس بیانیه دفتر نتانیاهو، دو طرف درباره موضوعات مختلفی از جمله توافق‌های سازش با کشورهای عربی و همچنین موضوع ایران صحبت کردند.

به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست»، دو طرف همچنین تمایل خود برای تقویت روابط تل‌آویو-واشنگتن را مورد تاکید قرار دادند.

پیش از این، «جنیفر ساکی» سخنگوی کاخ سفید گفته بود اولین تماسی که رئیس جمهور آمریکا با سران کشورهای منطقه غرب آسیا انجام خواهد داد، با نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواهد بود.

وی در ادامه گفت: «اسرائیل یک متحد بوده و تیم ما کاملا با آنها در تعامل است و گفت‌وگوهای مستمری در سطوح مختلف با اسرائیلی‌ها داریم».

تماس نگرفتن بایدن (بعد از آغاز ریاست جمهوری او) با نتانیاهو تاکنون در جمع صحبت‌های وی با رهبران خارجی باعث ناراحتی در اسرائیل و همچنین برخی کارشناسان حوزه خاورمیانه شده بود چرا که باراک اوباما و دونالد ترامپ روسای جمهور پیشین (آمریکا) ظرف چند روز ابتدایی آغاز منصبشان با نتانیاهو صحبت کرده بودند

پیشتر، «مایکل اُرِن» سفیر سابق رژیم صهیونیستی در ایالات متحده، با لازم دانستن جبهه‌ای متحد علیه احیای توافق هسته‌ای ایران، مدعی شد هرگونه بازگشت به برجام می‌تواند تل‌آویو را در خطر موجودیتی قرار دهد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار