لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

آمریکایی ها مخالف حضور ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴

افکارسنجی جدید نشان می‌دهد که نیمی از آمریکایی‌ها معتقدند رئیس جمهور سابق این کشور نباید اجازه حضور در انتخابات چهار سال بعد را داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 18
کد خبر: ۷۷۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی‌رغم تلاش‌های تبلیغاتی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴، اما نیمی از مردم این کشور خواستار جلوگیری از حضور وی در انتخابات چهار سال بعد هستند.

 

نظرسنجی مشترک مؤسسه «هریس ایکس» و نشریه «هیل» نشان داد که ۵۱ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند ترامپ نباید اجازه حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری بعدی را داشته باشد.

 

به نوشته وبگاه هیل، در این تحقیق که از تاریخ دوازدهم تا پانزدهم فوریه انجام گرفته، ۴۹ درصد از مردم آمریکا نیز با حضور ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ موافقت کردند.

 

 

«جیمی راسکین» یکی از اعضای ارشد گروه استیضاح ترامپ پیشتر درباره لزوم ممنوع شدن حضور ترامپ در انتخابات بعدی، گفته بود: «اگر او دوباره به دفتر [کار ریاست‌جمهوری] بازگردد، این اتفاق (حمله به کنگره) دوباره رخ می‌دهد، و ما نمی‌توانیم کسی دیگر را به جز خودمان سرزنش کنیم».

 

این در حالی است که پیشتر، یک سازمان امنیتی آمریکایی هشدار داد حامیان افراطی و تندرو ترامپ، خواستار برخورد خشن و حتی اعدام قانونگذاران جمهوری‌خواه و دموکراتی هستند که به محکومیت او رأی دادند.

 

سناتورهای آمریکایی بامداد یکشنبه طی رأی‌گیری در جریان پنجمین روز بررسی دومین استیضاح رئیس‌جمهور سابق این کشور، او را از اتهامات تبرئه کردند.

 

سناتورهای جمهوری‌خواه در حالی از رئیس‌جمهور سابق هم‌حزبی خود دفاع کردند که سه روز پیش، مدیریت‌کنندگان دادگاه استیضاح رئیس‌جمهور سابق آمریکا، فیلم‌های بهت‌آوری از روز حمله حامیان وی به ساختمان کنگره، ضرب و شتم مأموران پلیس و گریختن هراسان مسئولان آمریکایی از جمله معاون رئیس‌جمهور سابق منتشر کردند.

 

همچنین این تبرئه در حالی انجام شد که مدیریت‌کنندگان دموکرات دادگاه استیضاح ترامپ پیشتر هشدار داده بودند اگر او در این دادگاه محکوم نشود، می‌تواند دوباره حمله به ساختمان کنگره را تکرار کند. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار