وعده وام ۱۵۰ میلیونی به خانواده‌های دهک‌های ۱ تا ۳+ فیلم-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

وعده وام ۱۵۰ میلیونی به خانواده‌های دهک‌های ۱ تا ۳+ فیلم

محمد اسلامی وزیر راه مسکن و شهرسازی از اعطای وام ۱۵۰ میلیونی به خانوار‌های دهک ۱ تا ۳ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 02
کد خبر: ۷۹۳۵۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی از تخصیص وام 150 میلیونی به خانوارهای دهک 1 تا 3 خبر داد. طبق وعده وزیر قرار است کارمزد وام 150 میلیونی 4 درصد باشد. در ادامه جزئیات بیشتر از نحوه گرفتن وام 150 میلیونی دهک های پایین جامعه، نحوه بازپرداخت وام 150 میلیونی و کارمزد آن را برایتان تشریح کردیم.

 

طبق صحبت های وزیر قرار است وام 150 میلیونی به زوح های جوان نیز پرداخت شود.

 

تفاهم‌نامه احداث ۵۰ هزار واحد مسکونی برای دهک‌های یک تا ۳ درآمدی بین وزارت راه و شهرسازی و بانک رسالت به امضا رسید.

 

وام 150 میلیونی دهک های پایین

 

 

این تفاهم‌نامه بین محمودزاده، معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی و حسین‌زاده، مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه رسالت در قالب تولید مسکن ارزان قیمت و طرح اقدام ملی مسکن در ۶ ماده به امضا رسید.

 

چه کسانی در اولویت دریافت وام 150 میلیونی هستند؟

 

براساس این تفاهم‌نامه مقرر شد تا به ۵۰ هزار نفر از دهک‌های کم‌درآمد (دهک یک تا ۳) جامعه ۱۵۰ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه با کارمزد ۴ درصد پرداخت شود که خانوار‌های کم‌درآمد تازه ازدواج‌کرده و سرپرست خانوار‌هایی که دارای ۳ فرزند و بیشتر هستند در اولویت هستند.

 

براساس اعلام وزارت راه و شهرسازی، اسامی افرادی که در اولویت دریافت این وام و مشارکت در این طرح هستند از طرف معاونت مسکن و ساختمان، به بانک اعلام خواهد شد.

 

مدت بازپرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه 150 میلیونی

 

مدت زمان اجرای این تفاهم‌نامه ۳ سال و مدت بازپرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۵ سال تعیین شده است.

 

شرایط گرفتن وام 150 میلیونی/ فیلم

 

 

 

 

کدام خانواده‌ها در دهک اول هستند؟


پایین‌ترین طبقه اقتصادی در کشور، افرادی هستند که در دهک اول هزینه‌ای قرار می‌گیرند. آن‌ها ضعیف‌ترین قشر هستند و هزینه‌های ماهانه‌شان بسیار پایین‌تر از دیگر دهک‌ها است. بررسی گزارش‌های بودجه خانوار مرکز آمار نشان می‌دهد خانواده‌های دهک اول، با احتساب تورم نسبت به سال ۹۷، ماهانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان درآمد دارند و از این رقم یک میلیون تومان هزینه خانواده می‌شود. آن‌ها در ماه، ۵۸۰ هزار تومان هزینه خوراکی دارند و ۴۸۰ هزار تومان دیگر برای هزینه‌های غیرخوراکی مثل پوشاک و مسکن خرج می‌کنند.

 

خانواده‌های دهک اول در خانه‌ای زندگی می‌کنند که به طور متوسط ۷۵ مترمربع زیربنا دارد و آن‌ها در ماه حدود ۴۱۰ هزار تومان اجاره خانه می‌دهند. حدود ۲۰ درصد این خانواده‌ها، اجاره‌نشین هستند و ماهانه رقمی حدود ۷۰ هزار تومان پول آب، برق و گاز می‌دهند.

 

گزارش‌های مرکز آمار نشان می‌دهد این خانواده‌ها به طور متوسط ۲.۶ نفره هستند و نصف آن‌ها یعنی ۱.۳ نفر درآمد دارد. شغل اصلی سرپرست خانواده‌ها دهک اول عموما کارگر ساده است. کارکنان خدماتی و فروشندگان در رتبه بعدی قرار دارد.

 

بررسی بودجه خانوار‌های دهک اول نشان می‌دهد آن‌ها در ماه تنها ۱۸ هزار تومان برای خرید پوشاک، پول خرج می‌کنند که سالانه می‌شود ۲۲۰ هزار تومان. آن‌ها در ماه رقمی حدود ۳۸ هزار تومان برای خرید برنج هزینه می‌کنند. در ماه حدود ۲۶ هزار تومان گوشت قرمز می‌خرند و ۳۷ هزار تومان برای خرید گوشت مرغ پول می‌دهند. میزان میوه و سبزی در سبد خانواده‌های دهک اول ماهانه ۷۴ هزار تومان است و آن‌ها هر ماه به طور متوسط ۱۹ هزار تومان روغن می‌خرند.



کدام خانواده‌ها در دهک دوم هستند؟

 


دهک دوم، خانواده‌هایی هستند که ماهانه رقمی حدود دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان درآمد دارند. این رقم با احتساب تورم ۲۷ درصدی نسبت به سال گذشته محاسبه شده، چراکه آخرین اطلاعات مرکز آمار می‌گوید خانواده‌های دهک دوم در سال ۹۷، ماهانه یک میلیون و ۸۸۰ هزار تومان درآمد داشتند. این خانواده‌ها حدود یک میلیون و ۷۹۰ هزار تومان در ماه پول خرج می‌کنند که ۶۶۰ هزار تومان آن خوراکی و یک میلیون و ۱۳۰ هزار تومان آن غیر خوراکی است. این مورد نشان می‌دهد درحال حاضر خانواده‌های دهک دوم ماهانه ۶۰۰ هزار تومان پس‌انداز می‌کنند.

 

متوسط متراژ محل سکونت خانواده‌های دهک دوم بر اساس گزارش‌های مرکز آمار، حدود ۸۲ مترمربع است. آن‌ها در ماه به طور متوسط ۵۶۰ هزار تومان اجاره‌خانه پرداخت می‌کنند. ۱۹ درصد خانواده‌های دهک دوم در خانه اجاره‌ای زندگی می‌کنند. مبلغ قبض آب، برق و گاز این خانواده‌ها ماهانه رقمی حدود ۹۰ هزار تومان است.

 

خانواده‌های دهک دوم به طور متوسط ۳.۱ نفر عضو دارند و از این بین، ۱.۴ نفر درآمد دارند. شغل اصلی سرپرست این خانواده‌ها کارگر ساده است و مشاغلی مثل صنعتگران و کارکنان بخش صنعت، رانندگان و متصدیان و مونتاژکاران ماشین‌آلات در رتبه‌های بعدی قرار دارد.

 

دهک دومی‌ها ماهانه ۳۲ هزار تومان برای خرید پوشاک، بودجه کنار می‌گذارند. سهم برنج از هزینه‌های ماهانه این خانواده‌ها رقمی حدود ۶۱ هزار تومان است. آن‌ها در ماه ۴۰ هزار تومان گوشت قرمز و رقمی حدود ۴۹ هزار تومان برای خرید مرغ پول خرج می‌کنند. خانواده‌های دهک دوم در ماه ۱۰۴ هزار تومان میوه و سبزی می‌خرند و ۲۶ هزار تومان پول روغن می‌دهند.



کدام خانواده‌ها در دهک سوم هستند؟

 


گزارش‌های مرکز آمار نشان می‌دهد خانواده‌های دهک سوم در سال ۹۷ ماهانه دو میلیون و ۲۲۰ هزار تومان درآمد داشته‌اند که اگر نرخ تورم ۲۷ درصدی را به آن اضافه می‌کنیم، می‌توان نتیجه گرفت در حال حاضر در آمد ماهانه خانواده‌های دهک سومی به رقم دو میلیون و ۸۱۰ هزار تومان رسیده است. آن‌ها از این مبلغ حدود ۶۲۰ هزار تومان را پس‌انداز می‌کنند و هزینه‌شان رقمی حدود دو میلیون و ۱۹۰ هزار تومان است که ۷۶۰ هزار تومان آن برای محصولات خوراکی و یک میلیون و ۴۳۰ هزار تومان در بخش غیرخوراکی هزینه می‌شود.

 

متوسط اجاره‌خانه‌ای که خانواده‌های دهک سوم به صاحبخانه‎هایشان پرداخت می‌کنند، رقمی حدود ۶۵۰ هزار تومان است. آن‌ها در خانه‌ای زندگی می‌کنند که به طور متوسط ۸۷ مترمربع زیربنا دارد. ۲۱ درصد این خانواده‎ها اجاره‌نشین هستند. خانواده‌‎ها دهک سوم ماهانه ۱۰۰ هزار تومان پول آب، برق و گاز می‌دهند.

 

۱.۴ نفر از خانواده‌های ۳.۳ نفره در دهک سوم، درآمد دارند. شغل اصلی سرپرست این خانواده‌ها در گروه صنعتگران و کارکنان مشاغل مربوط به آن جای می‌گیرد و کارگر ساده در رتبه بعدی قرار دارد. در این بین بخشی از سرپرستان این خانواده‌ها در گروه شغلی رانندگان، متصدیان و مونتاژکاران ماشین‌آلات قرار می‌گیرند.

 

هزینه پوشاک و کفش خانواده‌های دهک سوم در ماه حدود ۴۴ هزار و در سال حدود ۵۳۰ هزار تومان است. آن‌ها ماهانه ۷۵ هزار تومان برنج می‌خورند و ۵۵ هزار تومان برای خرید گوشت قرمز هزینه می‌کنند. گوشت مرغ سهم ۵۹ هزار تومانی از سبد خرید ماهانه این خانواده‌ها را تشکیل می‌دهد. آن‌ها در ماه ۱۲۸ هزار تومان میوه و سبزی و حدود ۲۷ هزار تومان روغن می‌خرند.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دانیال
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۱ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
0
0
سلام. لطفا جواب سوال منو بدید
این وام چه زمانی پرداخت میشه؟
نحوه ی دریافت وام به چه صورت هست؟
آیا سپرده اولیه میخواد؟
آیا ضامن میخواد؟ چندتا؟
آیا این موضوع واقعیت دارد یا مثل تموم وعده های پوشالی که در این 40 سال داده اند اینهم دروغ هست؟
لطفا جواب سوالات بنده رو بدید.