جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری 1400 چهارشنبه 13 اسفند/ زمان انتخابات ریاست جمهوری 1400-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری 1400 چهارشنبه 13 اسفند/ زمان انتخابات ریاست جمهوری 1400

انتخابات ریاست جمهوری 1400 روز جمعه 28 خرداد 1400 برگزار می شود و انتخابات ریاست جمهوری یکی از مهم ترین انتخابات ایران است که راهبرد معاصر در نظر دارد طی مدت باقی مانده تا انتخابات 1400 ، جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری را در اختیار مخاطبان قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۴ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 03
کد خبر: ۷۹۵۵۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر انتخابات ریاست جمهوری 1400یکی از مهمترین رخدادهای تاریخی ایران است. انتخابات 1400 تعیین کننده سرنوشت کشور است و دو طیف سیاسی اصلاح طلب و اصولگرا کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری را تشکیل میدهند. گفتنی است انتخابات ایران روز جمعه 28 خرداد 1400 برگزار می شود. راهبرد معاصر در نظر دارد طی مدت باقی مانده تا انتخابات 1400 ، جدیدترین اخبار انتخابات ریاست جمهوری را در اختیار مخاطبان قرار دهد.

 

نتایج انتخابات ریاست جمهوری تاثیر بسزایی در معیشت مردم کشور دارد و نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری پس از تایید صلاحیت شورای نگهبان در معرض رقابت قرار میگیرند. اصل ۱۱۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران شرایط کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرده است و در ادامه این خبر آرشیو کامل اخبار امروز انتخابات سیزدهم ریاست جمهوری را میخوانید.

 

نحوه ثبت نام در انتخابات ۱۴۰۰ 

حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ نمی تواند شرکت کند و در اصل ۱۱۵ قانون اساسی شرایط ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری اعلام شده که در آن رجال سیاسی باید شرایط ذیل را نظیر ایرانی‌الاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوی، مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور دارا باشند.

 

در قانون انتخابات ریاست جمهوری واژه رجل سیاسی به معنی مرد تعبیر میشود اما گفته می شود که زنان نیز میتوانند در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ثبت نام کنند. با این وجود تاکنون در هیچ کدام از انتخابات ریاست جمهوری زنان تایید صلاحیت نشدند. مهلت ثبت نام برای داوطلبان ریاست جمهوری پنج روز از تاریخ انتشار دستور شروع انتخابات به وزارت کشور است.

 

شورای نگهبان مسئول نظارت بر تایید صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری است و پس از ثبت نام داوطلبان واجدالشرایط، شورای نگهبان ظرف مدت 5 روز به صلاحیت داوطلبان رسیدگی می‌کند و نتیجه را به وزارت کشور اعلام می‌کند. 

 

چه کسانی در انتخابات 1400 شرکت میکنند؟

افرادی همانند حسین دهقان، فریدون عباسی ، حسن سبحانی، سید محمد غرضی، مصطفی کواکبیان، سید محمدعلی افشانی، علی مطهری تایید کردند که در انتخابات ریاست جمهوری 1400 حضور دارند. 

انتخابات ریاست جمهوری 1400

چه کسانی برای حضور در انتخابات 1400 تمایل دارند؟

افرادی نیز نسبت به شرکت در انتخابات 1400 ابراز تمایل کردند که  عباس آخوندی، حمیدرضا حاجی‌بابایی، محسن رضایی، محسن رهامی، سید عزت‌الله ضرغامی، سعید محمد و  مرضیه وحید دستجردی احتمال دارد در انتخابات ایران شرکت کنند.

 

احتمال حضور چه کسانی در انتخابات 1400 وجود دارد؟

گمانه زنی هایی از حضور برخی شخصیت ها را در انتخابات ریاست جمهوری 1400 وجود دارد که افراد چون محمدجواد آذری جهرمی،  محمود احمدی‌نژاد، غلامحسین الهام، مهرداد بذرپاش، سعید جلیلی، اسحاق جهانگیری، سید محمدصادق خرازی، سید حسن خمینی، سورنا ستاری، محمدرضا عارف، رستم قاسمی، محمدباقر قالیباف، علی لاریجانی و علی نیکزاد احتمال دارد که نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری شوند.

 

چه کسانی در انتخابات 1400 شرکت نمی کنند؟

اما برخی شخصیت های سیاسی اعلام کردند که در انتخابات ریاست جمهوری 1400 شرکت نمیکنند. غلامعلی حداد عادل، سید محمد خاتمی، سید ابراهیم رئیسی، محمدجواد ظریف، پرویز فتاح و محسن هاشمی رفسنجانی در انتخابات سیزدهم شرکت نمیکنند.

 

اخبار امروز انتخابات ریاست جمهوری 1400


هشدار قوه قضاییه به کاندیداهای انتخابات ۱۴۰۰

محمدباقر الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه اظهار داشت: در راستای اجرای بخشنامه صادره رئیس قوه قضائیه، اولین جلسه ستاد مرکزی پیشگیری و رسیدگی به جرائم و تخلفات انتخاباتی کشور که به ریاست حجت الاسلام محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور و با حضور اعضای اصلی برگزار شد.

وی ادامه داد: در این جلسه جرائم و تخلفات انتخابات ۱۴۰۰ احصاء و بر ضرورت پیشگیری از جرائم و تخلفات اولویتی تأکید شد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با اشاره به جرائم انتخاباتی در این دوره از انتخابات، تصریح کرد: سوءاستفاده از اموال عمومی و بیت المال به له یا علیه کاندیداها، سوءاستفاده از مقام و موقعیت اعم از لشکری و کشوری به له یا علیه کاندیداها تخریب چهره و وجهه کاندیداها توسط یکدیگر، تخریب چهره و وجهه نظام و سیاه نمایی از دستاوردهای مهم نظام، سوءاستفاده و بهره گیری ابزاری از اقوام، فرق و مذاهب در جهت اهداف انتخاباتی و همچنین تبلیغات زودهنگام انتخاباتی به عنوان مهم ترین جرائم انتخاباتی در این دوره از انتخابات تعیین شده است.

وی یادآور شد: ستادهای پیشگیری و رسیدگی به جرائم و تخلفات انتخاباتی در سه سطح ملی، استانی و شهرستانی در چهاردوره گذشته دارای فعالیت های مؤثری بوده و در این دوره از انتخابات نیز مطابق بخشنامه ریاست قوه قضائیه فعالیت های خود را آغاز کرده اند.

الفت تاکید کرد: برگزاری انتخابات سالم، امن، ایجاد فضای رقابتی سالم و ایجاد شور و نشاط انتخاباتی از جمله اهداف راهبردی نظام جمهوری اسلامی ایران بوده که ستادهای مذکور نیز در جهت اجرای راهبردهای مذکور متناسب با شرح وظایف و اختیارات محوله اقدام خواهد کرد.

به گفته وی قوه قضائیه مصمم است تا ضمن پیشگیری از جرائم و تخلافات اولویتی ذکر شده در صورت تداوم آن با افراد در هر سطحی برخورد کند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تصریح کرد: در جهت اجرای منویات رئیس قوه قضائیه راهبرد اصلی ستاد مرکزی پیشگیری و رسیدگی به جرائم و تخلفات انتخاباتی مبتنی بر توجیه و ارشاد، هشدار و انذار و سپس برخورد و مقابله با عوامل و عناصر مختلف در این حوزه به شمار می رود.

وی ادامه داد: توجیه و ارشاد و انذار تشکل ها، احزاب، گروه ها، ستادهای تبلیغاتی، اشخاص حقیقی و حقوقی اطلاع رسانی، تشریح و توضیح مفاد قانون و جرائم و مجازات های قانونی از طریق رسانه های جمعی با هدف ارتقای آگاهی های عمومی به عنوان مهم ترین راهبردهای پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی در این دوره از انتخابات تعیین شده است.

الفت یادآور شد: رؤسای کل دادگستری استان ها موظف شده اند تا شعبی از دادگاه ها و دادسراهای حوزه قضایی تحت تصدی خود را به منظور رسیدگی خارج از نوبت به جرائم انتخاباتی اختصاص دهند.

دبیر ستاد مرکزی پیشگیری و رسیدگی به جرائم و تخلفات انتخاباتی عنوان کرد: جهت پیشگیری از جرائم و تخلفات مربوط به تبلیغات زودهنگام انتخاباتی کمیته ای با عضویت نمایندگان دستگاه های امنیتی و انتظامی و نماینده شورای نگهبان تشکیل شده و نسبت به رصد و پایش این قبیل فعالیت های زودهنگام انتخاباتی اقدام می کند.

وی افزود: همه اخبار و گزارشات مربوط به تخلفات تبلیغات زودهنگام انتخاباتی از طریق سامانه های هوشمند از جمله سامانه جامع اطلاعات مردمی(سجام) و سایر مکانیزم های طراحی شده دریافت خواهند شد.

الفت ضمن هشدار به کاندیداهای احتمالی انتخابات ۱۴۰۰ در حوزه انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای اسلامی شهر و روستا، میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و میان دوره ای خبرگان رهبری گفت: کاندیداهای احتمالی انتخابات ۱۴۰۰، مراقب تبلیغات زودهنگام انتخاباتی خود باشند، زیرا همه اخبار و گزارشات مربوط به این قبیل فعالیت ها و تخلفات مورد رصد قرار گرفته، در پوشه های مربوط نگهداری شده و در ارزیابی صلاحیت نامزدهای احتمالی آینده(در تأیید و یا رد صلاحیت آنان) مدنظر قرار خواهد گرفت.

انتخابات 1400

وی ادامه داد: تلاش ستادها در سه سطح ملی، استانی و شهرستانی بر این امر استوار است که ابتدا نسبت به توجیه، ارشاد، هشدار و انذار به کسانی که احیانا مرتکب این قبیل تخلفات می شوند، اقدام کنند.

الفت در پایان خاطرنشان کرد: در صورت تداوم رفتار غیرقانونی آنان برخورد لازم قانونی با آنها صورت خواهد گرفت؛ لذا توجه به این نکته بسیار مهم است که افراد از تبلیغات زودهنگام انتخاباتی جدا پرهیز کنند.

 

همایش احزاب در انتخابات ۱۴۰۰

همایش احزاب در انتخابات ۱۴۰۰ ظهر امروز در محل وزارت کشور با حضور محمد صدر، مصطفی کواکبیان، رامین مهمانپرست، کاشفی، منوچهر متکی، زریبافان، اسدالله بادامچیان و مولاوردی و ... برگزار شد.

در این مراسم منوچهر متکی و مصطفی کواکبیان صحبت کردند.

مصطفی کواکبیان، دبیرکل حزب مردم سالاری، در همایش احزاب در انتخابات ۱۴۰۰ عنوان کرد: معلوم نیست تیم بایدن بتواند شرایط را برای کشور ما تغییر بدهد و ما باید در داخل به داد خودمان برسیم.

کواکبیان با اشاره به عدم تصویب اف ای تی او اضافه کرد: با این نوع تصمیم ها شرایط سخت تر می شود.

منوچهر متکی، سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان، در همایش احزاب در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: موضوعی به نام امریکا در ۴۲ سال وجود دارد؛ فرق ما با امریکا این است که امریکا نسبت به ایران، استراتژی دارد که در این ۴۰ سال تغییر نکرده و دموکرات و جمهوری خواه هم ندارد.

او افزود: دموکرات ها با نقاب هستند و جمهوری خواهان بدون نقاب هستند اما هر دولت ما در این ۴۲ سال رویکرد متفاوتی در مورد امریکا دارد و تعریف مشخصی از این کشور نداریم. ما می توانیم توصیه کنیم کارگزاران نظام حداقل در مورد آمریکا دیدگاه واحد داشته باشند.

 

محسن رضایی کاندیدای انتخابات ۱۴۰۰ می‌شود؟

محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست خبری که امروز برگزار کرد در پاسخ به سوالی درباره کاندیداتوری خود در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ تاکید کرد: به نظرم پاسخ به این سوال زود است.

او در بخش دیگری از توضیحات خود تاکید کرد: اگر برای ورود به انتخابات تصمیم گرفتم و اعلام کاندیداتوری کردم خواهید دید کاری خواهیم کرد که یک نفر بیکار نماند و اصلا کسی وجود نداشته باشد که بیاید انتقاد کند.

 

کمک به مشارکت آگاهانه مردم در انتخابات ۱۴۰۰

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به قرار گرفتن در آستانه انتخابات سرنوشت ساز ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰،‌ اظهار داشت: کمک به افزایش مشارکت آگاهانه مردم در این آوردگاه خطیر و غلبه بر فضای یأس و ناامیدی و مقابله با شیطنت ها و بدخواهی های دشمنان این مرز و بوم، وظیفه دشوار مطبوعات در روزهای پیش رو خواهد بود.

صالحی تاکید کرد: یقین دارم که فعالان رسانه ها، همچنان که در مقاطع مختلف و روزهای سخت تاریخ کشور و انقلاب همواره خوش درخشیدند این بار نیز به بهترین نحو ممکن به وظیفه خود عمل خواهند کرد.

وی در خاتمه با قدردانی از زحمات و اقدامات رئیس و هیئت مدیره محترم خانه مطبوعات و رسانه‌های کشور، از خداوند منان توفیقات روزافزون را برای همگان خواستار شد.

 

احتمال حضور ناطق‌نوری در انتخابات 1400

این روزنامه نوشت: هرچه به انتخابات ریاست‌جمهوری نزدیک‌تر می‌شویم، نام‌های بیشتری در میان اصلاح‌طلبان به‌عنوان نامزدهای بالقوه مطرح می‌شوند؛ چنان‌که روز گذشته محسن هاشمی‌رفسنجانی گفت: «هم‌اکنون شرایط بیش از ۱۰ نفر از کاندیداهای احتمالی در حزب [کارگزاران] مورد بررسی قرار گرفته که در نهایت بعضی از نامزدها از‌ جمله من و آقای جهانگیری به‌عنوان پتانسیل‌های اصلی حزب برای کاندیداتوری در انتخابات مطرح شدیم که البته باید با هر دو ما صحبت شود تا ببینیم قصد کاندیداتوری داریم یا خیر... . برخی‌ها هم مثل آقای ظریف، زنگنه و پزشکیان به‌عنوان نامزدهای خارج حزب مطرح شدند که نسبت به آقای ظریف نظرات مثبت‌تر بود؛ ولی نمی‌توان از حالا گفت که نظر قطعی حزب این است».

برخی هم مانند فیض‌الله عرب‌سرخی از سید‌حسن خمینی به‌عنوان نامزدی مطلوب یاد می‌کنند؛ چنان‌که او چندی پیش در گفت‌وگو با «شرق» گفته بود: «حضور چهره‌هایی مانند سیدحسن خمینی به دلیل اینکه دارای پایگاه اجتماعی و ریشه و سابقه مشخصی هستند، برای بسیاری مردم ملاک قرار می‌گیرد و می‌تواند مؤثر باشد. شکی نیست که ایشان می‌تواند به افزایش مشارکت انتخابات کمک کند... . نباید تردید کرد که سیدحسن خمینی می‌تواند چنین اثری در انتخابات آتی بگذارد؛ هرچند من هیچ اطلاعی از اینکه ایشان بنا دارد در انتخابات حضور پیدا کند، ندارم و این حرف‌ها به آن معنا نیست که ایشان حتما کاندیدا خواهد شد». یا محمدرضا عارف که گویا تصمیم به حضور در انتخابات دارد یا مثلا حزب اعتماد ملی محمدعلی افشانی را به‌عنوان نامزد خود معرفی کرده‌اند یا آنکه برخی همچنان علی لاریجانی را هم در شرایطی خاص مناسب می‌دانند.

 

۴۳درصد مردم قطعا در انتخابات ۱۴۰۰ شرکت نمی‌کنند!

انتخابات 1400 و میزان مشارکت مردم، دغدغه اصلی نظام است و نظرسنجی‌های انتخاباتی بر همین اساس شکل می‌گیرد. نتایج نظرسنجی دی ماه سازمان صدا و سیما با جامعه آماری افراد بیش از 18 سال در تهران و 31 استان کشور نشان می دهد که گزینه پیگیری زیاد اخبار انتخابات از سوی آنان در دی ماه 15.7 درصد بوده است این رقم در نظرسنجی آذرماه 17.5 بوده است. گزینه کمتر پیگیری می کنم در دی ماه 34.4 درصد بوده که در نظرسنجی آذرماه 35.1 در آذر ماه بوده است. گزینه اصلا پیگیری نمی کنم در نظرسنجی دی ماه 34.4 درصد و در نظرسنجی آذرماه 46.6 درصد بوده است.

به گزارش خبرنگار تازه نیوز، شرکت کنندگان در این نظرسنجی در پاسخ به سئوالی درباره مشارکت در انتخابات، 32.2 درصد گزینه حتما شرکت می کنم را انتخاب کردند. همچنین 7.7 درصد گزینه احتمالا شرکت می کنم، 13.5 درصد گزینه هنوز تصمیم نگرفته ایم، 2.7 درصد گزینه احتمالا شرکت نمی کنم و 43.8 درصد گزینه قطعا شرکت نمی کنم را انتخاب کرده اند. این رقم در نظرسنجی آبان ماه 58.8 درصد و در آذرماه 49.9 درصد بوده است. روند کاهشی این درصدها با توجه به نزدیک شدن به انتخابات و گرم شدن احتمالی فضای تبلیغاتی و ورود جدی نامزدها، کاملا محسوس است.

در نظرسنجی آبان ماه 21.4 درصد، در نظرسنجی آذرماه 21.2 درصد گزینه قطعا شرکت می کنم را انتخاب کرده بودند.

در واقع با نزدیک شدن به فضاسازی تبلیغاتی نامزدها در کشور برای انتخابات 1400، و افزایش اخبار انتخاباتی، میزان قطعیت در رای دادن مردم، افزایش و میزان قطعیت در عدم شرکت در انتخابات، رو به کاهش است.

انتخابات ریاست جمهوری

تفاوت انتخابات ۱۴۰۰ با دوره‌های قبل

عبدالله گنجی فعال رسانه‌ای در توییتی نوشت: سنجش های اجتماعی نشان می دهد در هیچ دوره ای از انتخابات ریاست جمهوری مانند انتخابات ١۴٠٠، عموم مردم از ماه ها قبل، از زمان برگزاری انتخابات مطلع نبوده اند.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
omid
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۲۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۶
0
0
با سلام ، یکی از اشکالات اساسی ثبت اختراعات نخبگان کشور از سال ۱۳۹۲ تا کنون :
اینجانب نیز در این روند مشکل داوری اختراعات را دارم یعنی زمانی که طرح اینجانب نو و جدید است ولی مراجع و داوران پس از گرفتن هزینه های بالا طرح را تایید نمی کنند و در پاسخ می گویند دوست داریم طرح شما را رد کنیم برو پیش هرکسی که دوست داری بگو این مرجع را قبول ندارم اداره نیز می گوید ما طبق قانون مجبور هستیم طرح شما را رد کنیم . برخی از مراجع نیز می گویند داور متخصص ندارند !
در این خصوص یکی از متقاضیان به کارشناس اداره اختراعات متن زیر را ارسال کرده‌است :

کارشناس محترم با سلام، اینجانب بشخصه اعتقادی به روند مارکسیستی و وارداتی اداره اختراعات که با قانون اساسی کشور در تضاد می‌باشد ندارم. بر فرض مثال اداره ثبت پرونده متقاضی را در مجموع به حداقل ۵۰ مرجع ارسال کند و پرونده ۳ ماه در هر مرجع طبق قانون توقف کند تا یکی از این مراجع داور متخصص داشته باشند و طرح را درست مورد داوری قرار دهند، این یعنی اتلاف وقت چیزی حدود ۸ سال و پرداخت هزینه چیزی حدود ۳۰ میلیون تومان. در حال حاضر ۱۱ مرجع در پرونده‌های قبلی اعلام کرده‌اند داور متخصص ندارند!. اولا بعد از ۸ سال پرونده به چه درد متقاضی می‌خورد؟، دوم اینکه اگر متقاضیان بخواهند 30 اظهارنامه با این روند ثبت کنند یه چیزی حدود 900 میلیون باید هزینه کنند (بنظر شما امکان ثبت اختراع به صورت غیر مستقیم از اینجانب سلب نشده‌است ؟)، ایا بعد از اینکه سند را دریافت کردم همین دولت (قوه مجریه) این هزینه را می‌تواند طی فرآیندی به اینجانب برگرداند (به قول دوستمون خود سند اختراع ۵ کیلو روغن نباتی ارزش دارد ؟)، یا قرار است متقاضی در جامعه رها شود ؟. در اداره شما مردم دو دسته هستند برخی با سرمایه‌های خود اختراع ثبت می‌کنند برخی با دارایی‌های خود. اشخاصی که با دارایی خود اختراع ثبت می‌کنند مثل اعضا هیئت علمی، اشخاصی که به بدنه آزمایشگاه و پژوهشگاه‌ها متصل هستند، این افراد هر هزینه ای بابت اختراع انجام می‌دهند دولت طی فرآیندی این هزینه را به آن‌ها برگشت می‌دهد یا از طریق گرنت دانشگاهی یا از طریق پژوهش تولید. یعنی این وسط فقط پول جابجا می‌شود و کسی ضرر نمی‌کند. دسته دوم کسانی هستند که با سرمایه‌های خود اختراع انجام می‌دهند مثل افراد که مدارک عالیه دانشگاهی دارند مشغول کار هستند اما به بدنه دولت وصل نیستند، این افراد تحت هر شرایطی اگر نتوانند اظهارنامه خود را به ثبت برسانند آن‌ها هم سرمایه خود را از دست داده‌اند و هم دارایی خود را که همان اختراع می‌باشد. چون این افراد مجبور هستند نسبت به افراد اول یک مرحله بیشتر برای فرایند ثبت انرژی صرف کنند، این روند به صورتی طراحی شده که به مرور زمان قشر متوسط جامعه که ابزار تولید را در اختیار دارد منحل خواهد شد؛ و جامعه دو قطبی می‌شود یعنی دو قشر بالا و پایین که در این صورت کاپیتالیسم رخ می‌دهد و …
https://ipm.ssaa.ir/ENQ/List