شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید
دیپلمات روس:

سریعتر نشستی درباره بازگشت آمریکا به برجام برگزار شود

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش در مصاحبه‌ای خواستار برگزاری هرچه سریعتر نشستی درباره بازگشت آمریکا به برجام شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۴ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 05
کد خبر: ۷۹۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش شامگاه جمعه گفت که مسکو خواستار برگزاری هر چه سریعتر نشستی برای بازگشت آمریکا به برنامه جامع اقدام مشترک و بازگشت ایران به تعهداتش تحت برجام شد.

وی که با «روسیه 24» مصاحبه می‌کرد، گفت: «واضح است که این نشست باید هر چه سریعتر آغاز شود.»

اولیانوف اضافه کرد:‌«ما از حوادثی که در جریان نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روی داد عبور کردیم. ما باید به کار خود بپردازیم.»

روز پنجشنبه ۱۴ اسفند ماه خبرگزاری انگلیسی رویترز به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش داد انگلیس، فرانسه و آلمان از طرح خود تحت حمایت آمریکا برای تصویب قطعنامه در انتقاد از ایران در شورای حکام آژانس عقب نشسته‌اند. (جزئیات بیشتر)

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش در ادامه این مصاحبه گفت: «احتمالا ما نیازمند دیدار غیررسمی با مشارکت کنندگان در توافق هسته‌ای و آمریکا در راستای آغاز گفت‌وگو هستیم. در اصل، این کاملا امکان پذیر است اما از آنجایی که موضوع به خصوص برای ایران بسیار حساس است باید برخی از جزئیات شفاف شود.»

دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در اردیبهشت سال 1397 به صورت یکجانبه و بر خلاف قوانین بین‌المللی از توافق هسته‌ای که مورد تایید سازمان ملل بود خارج شد.

ترامپ درصدد بود با در پیش گرفتن سیاست فشار حداکثری،‌ ایران را مجبور کند که به میز مذاکره آمده و توافقی که مورد نظر تیم دولت ترامپ بود حاصل شود.

دولت ترامپ در حالی روز 20 ژانویه (1 بهمن) به کار خود پایان داد که به هدف خود در قبال ایران دست نیافت و با وجود بدعهدی تروئیکای اروپا، ایران با در پیش گرفتن صبر راهبردی، همچنان توافق برجام را حفظ کرد.

دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا پس از ورود به کاخ سفید اعلام کرد که تنها زمانی به توافق هسته‌ای با ایران باز خواهد گشت که نخست ایران کاهش تعهدات خود را متوقف کرده و کاملا به تعهداتش پایبند شود.

مقام‌های جمهوری اسلامی در واکنش به این درخواست واشنگتن تاکید کرده‌اند که آمریکا نخست از برجام خارج شده و تنها پس از پایبندی کامل به برجام و راستی آزمایی آن از سوی ایران، کاهش تعهدات برجامی خود را باز خواهد گرداند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار