ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند! آسوشیتدپرس: تعمیر خط لوله عربستان سه تا پنج هفته طول می‌کشد آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد ادعای ترامپ: ایران به دنبال توافق است آخرین وضعیت خط لوله نفت عربستان پس از حمله + عکس حمله انصارالله یمن به تجهیزات نظامی عربستان در صحرای الجوف فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد

نتانیاهو فردا به صورت رسمی به امارات سفر می‌کند

نتانیاهو فردا به صورت رسمی به امارات سفر می‌کند نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه در جریان اولین سفر رسمی خود به امارات عربی متحده، با ولی‌عهد ابوظبی دیدار و گفت‌وگو خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 10
کد خبر: ۸۰۳۰۸

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های اسرائیلی زمان دیدار «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با «محمد بن‌زائد آل نهیان» ولی‌عهد ابوظبی را اعلام کردند.

«باراک راوید» خبرنگار نشریه عبری‌زبان «واللا نیوز» در صفحه توئیتر خود خبر داد که نتانیاهو فردا (پنجشنبه) برای اولین‌بار به صورت رسمی به امارات عربی متحده سفر می‌کند.

راوید به نقل از مسئولان عالی‌رتبه عربی نوشت، نخست‌وزیر اسرائیل در سفر به ابوظبی، با بن‌زائد دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

سفر نتانیاهو به امارات - بعد از امضای توافق سازش بین ابوظبی و تل‌آویو - بعد از چندین بار به تعویق افتادن، انجام خواهد شد.

به نوشته رسانه‌های صهیونیستی، نتانیاهو در حالی برای دیدار با ولی‌عهد ابوظبی به امارات سفر می‌کند که کمتر از دو هفته به برگزاری انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی باقی مانده است.

نتانیاهو ابتدا قرار بود در ماه نوامبر به این دو کشور سفر کند. اما به دلایل مختلف از جمله همه‌گیری «کووید۱۹»، مشکلات سیاسی داخلی و برخی ملاحظات خارجی، این سفر ابتدا به ماه دسامبر و سپس ژانویه به تعویق افتاد. 

پیش از این، شبکه «آی‌۲۴ نیوز» گزارش داده بود که این رژیم در حال انجام رایزنی‌هایی با کشورهای بحرین، عربستان سعودی و امارات عربی متحده با هدف تشکیل ائتلاف نظامی است. 

امارات عربی متحده و بحرین اما در سپتامبر ۲۰۲۰ با وساطت دولت وقت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ»، توافقنامه‌های سازش با رژیم اشغالگر قدس موسوم به «توافق‌های آبراهام» امضا کرده و رسماََ مناسبات دیپلماتیک برقرار نمودند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار