المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

کوشنر: بایدن به اروپایی‌ها نشان داد که برجام مرده است

کوشنر: بایدن به اروپایی‌ها نشان داد که برجام مرده است داماد رئیس‌جمهور سابق آمریکا و مشاور ارشد سابق کاخ سفید در اظهاراتی درباره رویکرد دولت بایدن در قبال توافق هسته‌ای ایران، مدعی شد دولت جدید به اروپایی‌ها نشان داد که برجام مرده است و تنها یک چارچوب جدید می‌تواند ثبات ایجاد کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 15
کد خبر: ۸۰۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر  «جرد کوشنر» داماد رئیس‌جمهور سابق آمریکا و مشاور ارشد سابق کاخ سفید در مقاله‌ای برای روزنامه آمریکایی «وال استریت ژرونال» که روز یکشنبه منتشر شد، به اظهارنظر درباره موضع دولت جدید آمریکا در قبال برجام پرداخت.

به گزارش وبگاه خبری «هیل»، کوشنر در این خصوص گفت: در حالی که بسیاری از پیشنهاد آغازین تیم بایدن برای همکاری با اروپا و بازگشت به توافق ایران معروف به برنامه جامع اقدام مشترک نگران شدند، من آن را اقدام دیپلماتیک هوشمندانه‌ای دیدم.

وی در ادامه مدعی شد: دولت بایدن ایران را به چالش کشید. به اروپایی‌ها نشان داد که برجام مرده است و تنها یک چارچوب جدید می‌تواند ثبات را در آینده ایجاد کند.

او در ادامه به تمجید از سیاست دولت ترامپ پرداخت و مدعی شد به لطف سیاست‌های وی آمریکا اکنون دست بالا را دارد.

کوشنر در ادامه، ادعاهای دوره ترامپ را درباره وخیم بودن شرایط ایران در نتیجه تحریم‌ها و فشار حداکثری آمریکا تکرار کرد؛ سیاستی که شکست آن بر کسی پوشیده نیست و هرگز دولت ترامپ را به آرزوی کشاندن ایران بر سر میز مذاکره نرساند.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا اردیبهشت ماه سال ۱‍۳۹۷ با نقض تعهدات آمریکا در برجام به مشارکت کشورش در آن توافق پایان داد. ترامپ در آن زمان گفته بود خواستار رسیدن به توافقی «قوی‌تر و طولانی‌تر» است که در آن به همه زمینه‌های محل اختلاف با ایران از جمله برنامه موشکی و فعالیت‌های منطقه‌ای ایران پرداخته می‌شود. 

تئوری ترامپ این بود که پیگیری سیاست موسوم به کارزار «فشار حداکثری» که او بعد از خروج از برجام آن را اعلام کرده بود می‌تواند جمهوری اسلامی ایران را به مذاکره بر سر توافقی قوی‌تر از برجام وادار کند.

او روز ۲۰ ژانویه سال جاری میلادی در حالی از قدرت کنار رفت که در تحقق این هدف شکست خورده بود. ترامپ به دلیل نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش از سوی منتقدانش آماج انتقادات تند قرار گرفت.

دولت جدید آمریکا بارها به شکست سیاست ترامپ در قبال ایران اعتراف کرده اما در اظهاراتی مشابه با او گفته قصد دارد از بازگشت به برجام به عنوان سکویی برای «قوی‌تر و طولانی‌تر» کردن توافق استفاده کند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار