تاریخ شروع ماه رمضان سال 1400/ چند روز مانده به ماه رمضان؟-راهبرد معاصر
میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران
ماه مبارک رمضان

تاریخ شروع ماه رمضان سال 1400/ چند روز مانده به ماه رمضان؟

تا تاریخ شروع ماه رمضان 1400 چند روز مانده و از اواخر فروردین وارد این ماه مبارک خواهیم شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۴ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 27
کد خبر: ۸۱۹۴۹
تعداد نظرات: ۴ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، چند روز مانده به ماه رمضان 1400 و اندکی پس از پایان نوروز 1400 وارد ماه مبارک رمضان سال 1441 قمری می شویم. نیمه شعبان 1400 در روز دوشنبه 9 فروردین ماه است و زمان شروع ماه رمضان 15 روز پس از آن خواهد بود که به رویت هلال ماه بستگی خواهد داشت.

 

ماه رمضان نام نهمین ‌ماه سال قمری است. در این‌ماه، روزه بر مسلمانان واجب شده‌است. ماه رمضان در دین اسلام ماهی مبارک است. در قرآن، از این‌ماه به‌عنوان ماهی که در آن قرآن نازل شده، یاد شده است.

 

ماه رمضان 1400

 

روز نیمه شعبان در سال 1400

دوشنبه، 9 فروردین 1400
1400/01/09

تاریخ دقیق روز نیمه شعبان سال 1400 در تقویم قمری 1442 مصادف است با:
الأثنين، 15 شعبان 1442
1442/08/15

تاریخ دقیق روز نیمه شعبان سال 1400 در تقویم میلادی 2021 مصادف است با:
Monday, 29 March 2021

 

تاریخ شروع ماه رمضان 1400

 

ماه رمضان از کی شروع می شود؟ ماه رمضان چه ماهی است؟

طبق پیش بینی ها احتمال قوی زمان آغاز ماه رمضان 1400 روز سه شنبه 24 فروردین ماه است با این وجود این امکان وجود دارد که یک روز جابجا شود.

 

زمان شروع ماه رمضان 1400

 

چند روز مانده به ماه رمضان 1400

بر اساس موارد فوق و در نظر گرفتن تاریخ شروع ماه رمضان از 24 فروردین از امروز 7 فروردین تا اولین روز ماه رمضان 17 روز باقی مانده است.

 

تاریخ پایان ماه رمضان 1400

 

تاریخ پایان ماه رمضان 1400 و عید فطر

بیشتریم احتمال در خصوص زمان پایان ماه رمضان و عید فطر آن است که ماه 30 مبارک 30 روزه باشد و روز 24 اردیبهشت روز پایان ماه رمضان و روز شنبه 25 اردیبهشت روز عید فطر باشد که ممکن است یک روز جلوتر قرار بگیرد.

 

تقویم 1400 ماه رمضان

 

تقویم 1400 ماه رمضان تاریخ / روز
تاریخ شروع ماه رمضان 1400 24 فروردین 1400
تاریخ پایان ماه رمضان 1400 24 اردیبهشت 1400
تاریخ عید فطر 1400 25 اردیبهشت 1400

 


چه سالی ماه رمضان در عید بود؟ چه سالی دو ماه رمضان داریم؟

سال ١۴٠٢ دو ماه رمضان خواهیم داشت یعنی مثل سال ٩۵ که در تقویم دو بار روز زن داشتیم، ماه رمضان در این سال یک بار در بهار و بار دیگر در زمستان همان سال رخ می‌دهد.


همچنین در سال ١۴٠١ فردای سیزده بدر باید روزه گرفت و در سال 1404 دو عید فطر داریم.


مرتبه قبل سال 1372 بود که عید نوروز و ماه رمضان مقارن بودند و دو ماه رمضان در یک سال داشتیم.

 

ماه رمضان کی شروع می شود


فضیلت ماه مبارک رمضان

پیامبر اکرم (ص) در این باره می فرماید:
“ انما سمی الرمضان لانه یرمض الذنوب؛ ماه رمضان به این نام خوانده شده است، زیرا گناهان را می سوزاند. “

 

یا پیامبر گرامی اسلام (ص) درباره ماه رمضان می فرماید:
” ای مردم! ماه خدا با برکت و رحمت و مغفرت به شما روی آورد، ماهی که نزد خدا از همه ماه ها برتر و روزهایش بر همه روزها و شب هایش بر همه شب ها و ساعاتش بر همه ساعات برتر است، ماهی است که شما در آن به میهمانی خدا دعوت شده و مورد لطف او قرار گرفته اید، نفس های شما در آن تسبیح و خوابتان در آن عبادت، عملتان در آن مقبول و دعایتان در آن مستجاب است… بهترین ساعاتی است که خداوند به بندگانش نظر رحمت می کند… “

 

امام صادق (ع) در درباره ماه مبارک رمضان نقل شده است:
هرگاه روزه گرفتی، گوش و چشمت را از حرام، روزه بدار و همه اعضا و اندامت را از زشتی و پرگویی و اذیت کردن خدمتکارت باز دار. باید وقار روزه در تو باشد، تا می‌ توانی، خاموش باش، مگر از ذکر خدا، و روزی که روزه داری با روزی که روزه نداری، یکسان نباشد، از خندیدن با صدای بلند، دوری کن؛ زیرا خداوند این کار‌ها را دشمن داند. (بحار/۹۳/۲۹۲)

 

رژیم لاغری در ماه رمضان


رژیم لاغری در ماه رمضان

ماه مهمانی خدا در پیش است و همه برای استقبال از این ماه مبارک و پربرکت آماده می‌شویم. سحری ها و افطاری های دسته جمعی حال و هوای بسیار لذت بخشی دارد که با هیچ ماه دیگری قابل مقایسه نیست. با این حال بسیاری از افراد می‌خواهند بدانند که آیا ماه مبارک رمضان علاوه بر اجر معنوی، باعث لاغری یا چاق شدن آنها می شود؟ بعضی‌ها دوست دارند وزن خود را کاهش دهند و بعضی‌ها هم نگران هستند که وزن‌شان کم شود.

 

افراد لاغر معمولاً ذخایر گلیکوژن کمتری نسبت به افراد چاق دارند و زودتر ذخایرشان تخلیه می‌شود؛ بنابراین حذف وعده ها به ویژه سحری تحمل روزه‌داری را برای آنها دشوار می‌سازد. کاهش فعالیت بدنی، مصرف کربوهیدرات‌های پیچیده، مانند نان سنگک، برنج قهوه ای و ماکارونی غلات کامل، مغزیجات و نوشیدن دو لیوان آبمیوه طبیعی در سحر به حفظ ذخایر گلیکوژن این افراد کمک می‌کند. اما در این مقاله طرف حساب ما بر روی افرادیست که با وجود روزه گرفتن، پس از ماه رمضان با افزایش وزن زیادی رو به رو می شوند.

 

دلایل افزایش وزن در ماه مبارک رمضان

حضور زیاد در مهمانی ها و جمع دوستان : زمانی که در این ماه به مهمانی می روید همانند خانه تان غذا بخورید و خیلی سریع سفره را ترک کنید تا در مقابل غذاهای رنگارنگ وسوسه نشوید. غذا را به اندازه مهمان ها آماده کنید تا مجبور نشوید تمام غذاهای باقی مانده را بخورید.

 

مصرف زیاد شیرینی ها به خصوص زولبیا و بامیه: دارای حجم کم و کالری بالایی است. همچنین چربی های بسیار بالایی دارد و برای بدن مضر است اما اگر علاقه فراوانی به خوردن آنها دارید سعی کنید خودتان در منزل با روغن بسیار کم درست کنید.

 

تغییر الگوی غذایی: با انواع غذاها در این ماه روبه رو می شویم. بهتر است که الگوی غذایی خود قبل از ماه مبارک را رعایت کنیم و غذای خود را با دیگران شریک شویم.

 

کاهش کار و تحرک: افراد برای جلوگیری از تشنگی و عرق کردن در طول روزه داری فعالیت خود را کم می کنند. سعی کنید با پیاده روی بعد از افطار این کمبود را جبران کنید تا بدن دچار افزایش وزن نشود.

 

افزایش خواب و استراحت در طول روز: مهم ترین علت چاقی در ماه رمضان است. سعی کنید روزانه ۶ الی ۷ ساعت بخوابید تا ساعت بدنتان را به هم نریزید و احساس ضعف و بی حالی نداشته باشید.

 

تعداد وعده های غذایی در ماه رمضان

افراد باید حداقل سه وعده غذایی داشته باشند. خوردن افطار، شام و سحری تامین ‌کننده این هدف است. حذف هیچ‌کدام از این سه وعده برای هیچ گروه سنی و حتی افراد چاق و دارای اضافه ‌وزن توصيه نمی‌شود.

 

وعده افطار را از شام جدا کنید تا تمایلی برای خوردن وعده سنگین نداشته باشید؛ البته به شرطی که افطار سبک و با انرژی پایین انتخاب کنید. افطار را با سوپ ولرم یا مقداری شیر به همراه مقدار کمی ازمیوه‌های خشک، نظیر خرما، کشمش و برگه آلو شروع کنید. مصرف زولبیا و بامیه به دلیل قند ساده و چربی بالا مضر است.

 

دو ساعت بعد از افطار شام را میل کنید. شام باید از گروه نان و غلات (برنج، نان، سیب زمینی یا ماکارونی)، گروه گوشت و حبوبات (گوشت قرمز، مرغ، ماهي، لوبیا، عدس، نخود و …)، گروه لبنیات (شیر، ماست، دوغ) و گروه سبزیجات و همچنین با یک فاصله زمانی، گروه میوه‌جات باشد. در وعده سحر نیز همه گروه‌های فوق توصيه می‌شود. دریافت مایعات و غذاهای با آب مانند شیر، سالاد، سبزی و میوه تا حدودی تشنگی را کاهش می دهند.

 

ازمواد غذایی مانند نمک، ادويه‌جات، غذاهاي پرچرب، كله‌پاچه و سیرابی و مصرف بیش از اندازه گوشت و پروتئین حیوانی كه به دلیل افزایش اوره و تشنگی استفاده نکنید. مصرف غذاهای دارای کربوهیدرات‌های پیچیده مانند نان‌ها، به ویژه سنگک یا بربری كه قند آنها به آهستگی آزاد می‌شود، برای جلوگیری از گرسنگی در طول روز توصيه می‌شود.

 

کاهش وزن در ماه رمضان

با توجه به مطالب فوق توصيه مي‌شود اگر نياز به كاهش وزن داريد نه تنها وعده سحري را بخوريد، بلكه وعده افطار و شام را هم میل کنید. داشتن يك افطاري سبك نه تنها باعث كاهش اشتها، بلكه باعث افزايش متابوليسم بدن نيزمي‌ شود. در ضمن رعايت يك برنامه غذايي مناسب با شرايط شما كه حاوي همه گروه‌هاي غذايي، از جمله نان وغلات، گوشت وحبوبات، شير و لبنيات، ميوه و سبزي باشد و همچنين داشتن برنامه ورزشي منظم، مثل پياده‌روي پس از افطار يا شام، در رسیدن به هدف نهایی که یک کاهش وزن علمی است، کمک‌کننده خواهد بود. اما کسانی که تحت یک رژیم کاهش وزن هستند، بهتر است بدانند چنانچه در این ماه عضلات آنها آسیب ببیند، بدون شک نه تنها سودی از کاهش وزن نبرده اند، بلکه خطر چاقی خود را در آینده نیز افزایش داده اند. بنابراین توصیه می‌شود حتما کاهش وزن آنها از این نظر کنترل شود و بهتر است در هفته اول نوع کاهش وزن آنها مشخص شود و در صورت اطمینان از کاهش چربی برنامه خود را ادامه دهند.

 

آیا رژیم در ماه رمضان امکان پذیر است؟

در ماه رمضان نیازی به دریافت غذای بیشتری نسبت به روزهای دیگر نیست. حتی ممکن است فرد نیاز به دریافت غذای کمتری داشته باشد چون میزان استراحت بیشتر و فعالیت کمتر می‌‌شود و متابولیسم بدن نیز به خودی خود کاهش می‌یابد. بنابراین افراد لاغر و چاق نگران نباشند. با رعایت یک برنامه غذایی مناسب در ماه رمضان به هدف اصلی خود خواهید رسید. در ماه رمضان هیچ یک از وعده های غذایی حذف نمی شود و محرومیت غذایی ندارد بلکه با مصرف متعادل موادغذایی بدن چربی سوزی هم خواهد شد. بنابراین نیازی به مصرف غذای زیاد در هنگام افطار و سحر نیست و مهم رژیم غذایی است.

 

بهترین رژیم در ماه رمضان چیست؟

تغییر نکردن عدد روی ترازو در ماه رمضان نشان دهنده دریافت مناسب انرژی است. اما افرادی دارای اضافه‌ ‌وزن با کاهش مواد مغذی دریافتی و افزایش فعالیت بدنی ساده تر وزن خود را کم می کنند. همچنین دریافت کافی انرژی برای اطمینان از یک تغذیه مطلوب، تنها کافی نیست و باید تمام گروه‌های غذایی در برنامه فرد وجود داشته باشد.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
رونیا احمدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۲
0
0
خیلی خشگل هستن
نازنین زهرا
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
0
0
عالی
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۳
0
0
عزیزان دانشمند : طبق محاسبه شما ماه رمضان 31 روزه می شود ! وقتی مطلب خودتان را خودتان نمی خوانید بهتر نیست کپی نکنید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۵
0
1
سلام فروردین ماه ۳۱روزه بنابراین ماه رمضان حدااکثر ۳۰روزه نه ۳۱روز. لطفا مطلب را اصلاح بفرمایید