ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد

وال استریت ژورنال:آمریکا نیروهای خود را از عربستان خارج کرده است

وال استریت ژورنال:آمریکا نیروهای خود را از عربستان خارج کرده است نشریه آمریکایی وال استریت ژورنال روز جمعه در گزارشی نوشت بایدن رییس جمهوری آمریکا در راستای بخشی از بازنگری روابط واشنگتن با ریاض، برخی از قوای نظامی آمریکا را که برای کمک به عربستان فرستاده شده بود، از این کشور خارج کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 02
کد خبر: ۸۲۴۰۲

به گزارش راهبرد معاصر وال استریت ژورنال نوشت:  تحولات نظامی از سوی دولت بایدن درحالی صورت گرفته که ریاض به کمک های نظامی آمریکا در مواجه با حملات موشکی و پهپادی از سوی یمن محتاج است.

این نشریه آمریکایی  درادامه افزود: آمریکا در حال حاضر سه سامانه دفاعی آتشبار ضدهوایی پاتریوت خود را از منطقه خلیج فارس از جمله  پایگاه هوایی «شاهزاده سلطان» از عربستان را خارج ساخته است، این سامانه به منظور محافظت از نیروهای آمریکایی دراین بخش از عربستان مستقر شده بود.

وال استریت ژورنال نوشت: از دیگر قوای نظامی که از چرخه محافظت از عربستان خارج می شوند، یک ناو هواپیمابر (این نشریه امریکایی نامی از این ناو نبرد) و یک سامانه نظارت و مراقبتی است  که آنها را از منطقه خاورمیانه برای استفاده در نقاط دیگر جهان، خارج ساخته است.

این نشریه آمریکایی افزود: به گفته برخی مقامات آمریکایی کاهش های بیشتر قوای نظامی آمریکایی از عربستان همچنان مد نظر و درحال بررسی است.

این گزارش می افزاید: بایدن درحالی به پنتاگون دستور کاهش قوای نظامی آمریکایی که به جهت محافظت از عربستان اعزام شده اند، داده است که قصد دارد در گام نخست قوای آمریکا را از منطقه خاورمیانه بدور سازد.

ریاض برای در امان ماندن حملات از جانب یمن دست به دامان دولت بایدن شد

به گزارش ایرنا، درحالی وال استریت ژورنال از خروج قوای نظامی آمریکایی از منطقه خاورمیانه و بخصوص عربستان سعودی خبر می دهد که در دوم فروردین ماه ۱۴۰۰، خبرگزاری «بلومبرگ»  گزارش داده بود : ریاض  از دولت بایدن برای دفاع از میادین نفتی و خنثی کردن حملات به این مراکز درخواست کمک کرده است.

 بلومبرگ در آن تاریخ گزارش داده بود: عربستان سعودی با تأکید بر نگرانی در مورد حملات اخیر موشکی و پهپادی، برای دفاع از تأسیسات نفتی خود به دنبال دریافت کمک بیشتر از ایالات متحده است.

 

به نوشته بلومبرگ، درخواست‌های کمک سعودی از ژانویه (دی ماه) به دولت جو بایدن رییس جمهوری آمریکا ارائه شده  بود./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار