جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

تقدیر و تشکر رئیس‌جمهور عراق از حمایت‌های ایران در مبارزه با تروریسم

رئیس‌جمهور عراق در دیدار با سفیر ایران در بغداد، از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از نیروهای عراقی در جنگ با داعش تقدیر و تشکر کرد و گفت که کشورش هر اقدامی را که به همسایگان آسیب برساند، نخواهد پذیرفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 12
کد خبر: ۸۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر ، «برهم صالح» رئیس‌جمهور عراق دیروز پنجشنبه در دیدار با «ایرج مسجدی» سفیر ایران در بغداد اظهار داشت که مواضع کشورش در قبال منطقه و کشورهای همسایه ثابت است.

او گفت که «کاهش تنش در منطقه و و مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی و تضمین آینده درخشان برای ملت‌های منطقه» ضرورت دارد.

 

رئیس‌جمهور عراق در این دیدار تأکید کرد که با توجه به مسائل اجتماعی و فرهنگی و منافع مشترک دو کشور، «عراق به تقویت روابط دوجانبه با ایران اهمیت زیادی می‌دهد و از حمایت ایران از نیروهای عراقی در مبارزه با داعش تقدیر و تشکر می‌کنیم».

 

برهم صالح با تاکید بر تلاش بر بغداد برای «تبدیل شدن عراق به میدانی برای تلاقی منافع کشورها و ملت‌های منطقه» گفت که «کشورش هر اقدامی را که به همسایگان آسیب برساند و یا موجب تنش اوضاع منطقه شود، نخواهد پذیرفت».

ایرج مسجدی سفیر ایران در بغداد دیروز همچنین با فواد معصوم رئیس‌جمهوری سابق عراق و عمار حکیم رئیس ائتلاف اصلاح و سازندگی این کشور دیدار و گفت‌وگو داشت.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار