اعلام لیست تیم ملی والیبال برای حضور در لیگ ملت‌های ۲۰۲۵ ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

ساخت ربات شناگر برای اولین بار

در طول سال‌ها محققان دانشگاه کارنگی ملون، ربات مار معروف خود را ارتقاء داده‌اند تا به او توانایی انجام کارهایی مانند صعود به تپه‌های شنی و گرفتن اشیاء را بدهند. اخیرا نیز ربات ارتقاء یافته آنها می‌تواند در زیر آب شنا کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 15
کد خبر: ۸۴۰۵۵

به گزارش راهبرد معاصر کار بر روی "ربات مار سخت ماژولار زیر آب" (HUMRS) در ژوئیه سال ۲۰۲۰ آغاز شد.محققان آزمایشگاه رباتیک دانشگاه با تطبیق ماژول‌های مقاوم در برابر آب کاری کردند که این ربات بتواند در شرایط سخت نیز کار کند.

سپس آنها یک سری توربین و پیشران به ربات اضافه کردند تا بتواند در زیر آب حرکت کند. کار بر روی این پروژه به سرعت انجام شد و ربات "HUMRS" توانست برای اولین بار در استخر این دانشگاه شنا کند.

انستیتوی تولید پیشرفته رباتیک (ARM) حامی مالی آخرین نسخه ارتقاء یافته این ربات بود.

محققان آزمایشگاه رباتیک پیش بینی می‌کنند سازمان‌هایی مانند نیروی دریایی ایالات متحده از این ربات برای بررسی  کشتی‌ها و زیردریایی‌هایی که از بندر دور هستند، استفاده کنند.

اندازه کوچک و انعطاف پذیری HUMRS همچنین نشان دهنده آن است که این ربات می‌تواند به مناطقی مانند لوله‌ها که رفتن به آنجا برای دیگر ابزارها مشکل است، برود. علاوه بر کاربرد نظامی، همچنین می‌توان از آن در کارهایی مانند بازرسی لوله‌ها، تانک‌ها و دکل‌های دریایی استفاده کرد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار