ساخت ربات شناگر برای اولین بار-راهبرد معاصر
لیگ نخبگان فوتبال آسیا | خاموشی نیمار در شب پرفروغ الهلال | میتروویچ استقلال را ۳ تایی کرد ۹ مصدوم و ۴ فوتی در تصادف دلخراش محور زابل به زاهدان توقف در دوبی برابر الغرافه؛ پرسپولیس در لیگ نخبگان مردود شد ویدئو | گل اول الغرافه به پرسپولیس بازجویی از ستاره اسبق بارسلونا به اتهام تجاوز کارشناس صداوسیما: در عملیات وعده صادق ۲۴۰ اسرائیلی کشته شدند فاز اول بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی ایران وارد مدار شد حج ۲۰۰ میلیون تومانی در راه است؟ شرایط جدید بازنشستگی اعلام شد + جزئیات دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی: نرخ سوخت هواپیما سال آینده ۱۱ برابر می‌شود دیدار پوتین و وزیر خارجه کره شمالی پزشکیان به باکو می‌رود صابر برزکار شرور مسلح معروف به هلاکت رسید + عکس بخشنامه عارف به کلیه دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌ها درخصوص بکارگیری جوانان، زنان و اقوام در سطوح مدیریتی رئیس سازمان نظام پرستاری: ۱۰ هزار پرستار به زودی استخدام خواهند شد‌

ساخت ربات شناگر برای اولین بار

در طول سال‌ها محققان دانشگاه کارنگی ملون، ربات مار معروف خود را ارتقاء داده‌اند تا به او توانایی انجام کارهایی مانند صعود به تپه‌های شنی و گرفتن اشیاء را بدهند. اخیرا نیز ربات ارتقاء یافته آنها می‌تواند در زیر آب شنا کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 15
کد خبر: ۸۴۰۵۵

به گزارش راهبرد معاصر کار بر روی "ربات مار سخت ماژولار زیر آب" (HUMRS) در ژوئیه سال ۲۰۲۰ آغاز شد.محققان آزمایشگاه رباتیک دانشگاه با تطبیق ماژول‌های مقاوم در برابر آب کاری کردند که این ربات بتواند در شرایط سخت نیز کار کند.

سپس آنها یک سری توربین و پیشران به ربات اضافه کردند تا بتواند در زیر آب حرکت کند. کار بر روی این پروژه به سرعت انجام شد و ربات "HUMRS" توانست برای اولین بار در استخر این دانشگاه شنا کند.

انستیتوی تولید پیشرفته رباتیک (ARM) حامی مالی آخرین نسخه ارتقاء یافته این ربات بود.

محققان آزمایشگاه رباتیک پیش بینی می‌کنند سازمان‌هایی مانند نیروی دریایی ایالات متحده از این ربات برای بررسی  کشتی‌ها و زیردریایی‌هایی که از بندر دور هستند، استفاده کنند.

اندازه کوچک و انعطاف پذیری HUMRS همچنین نشان دهنده آن است که این ربات می‌تواند به مناطقی مانند لوله‌ها که رفتن به آنجا برای دیگر ابزارها مشکل است، برود. علاوه بر کاربرد نظامی، همچنین می‌توان از آن در کارهایی مانند بازرسی لوله‌ها، تانک‌ها و دکل‌های دریایی استفاده کرد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده