نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد
رئیس ستاد انتخابات کشور:

انتخابات ۲۸ خرداد قطعا در موعد مقرر برگزار می شود

انتخابات ۲۸ خرداد قطعا در موعد مقرر برگزار می شود جمال عرف گفت: دولت و وزارت کشور برنامه ای برای تعویق انتخابات ندارند و انتخابات طبق زمان بندی اعلام شده در ۲۸ خردادماه برگزار می شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 25
کد خبر: ۸۵۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ جمال عرف رئیس ستاد انتخابات کشور، درباره برخی گمانه زنی‌ها مبنی بر به تعویق افتادن انتخابات ۲۸ خردادماه اظهار کرد: با توجه به روند قانونی زمان بندی انتخابات که بر طبق قانون و با نظر مشترک ارکان اجرا و نظارت انتخابات، مورد توافق قرار گرفته است، کار انتخابات طبق برنامه پیش می رود و اخذ رأی در روز مقرر انجام می شود. در مقاطع مختلف دوران پس از انقلاب اسلامی هم تحت هیچ شرایطی انتخابات به تعویق نیفتاده است، و در این مرحله نیز، قطعا انتخابات به تعویق نمی افتد و در ۲۸ خرداد ماه برگزار می شود.



وی در ادامه در خصوص طرح برخی اظهارات ناظر بر تعویق انتخابات از سوی عناصر سیاسی و رسانه ای گفت: این موارد، گمانه زنی شخصی است و دولت و وزارت کشور هیچ برنامه ای برای تعویق انتخابات ندارد و ما این را به صراحت اعلام می کنیم. 

 

رئیس ستاد انتخابات با اشاره به تشدید بیماری ویروس کرونا و لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی برای برگزاری انتخابات تصریح کرد: تاکید مستمر وزیر کشور، اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی مرتبط با انتخابات است که از قبل تنظیم شده است و باید  با دقت اجرایی شود. ما هم برای سناریوهای مختلف آماده هستیم. البته امیدواریم با فروکش کردن موج چهارم بیماری در هفته های پیش رو و جلوگیری از ورود ویروس کرونای هندی به کشور، با موج جدیدی در خرداد ماه مواجه نشویم. 

 

عرف با بیان این که قانون اساسی به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در یک روز توجه دارد، گفت: بنابراین انتخابات در یک روز برگزار می شود اما همه پروتکل های بهداشتی هم برای مردم و هم برای عوامل اجرایی با دقت اجرایی می شود. حدود ۷۰ هزار شعب اخذ رای در محیط های امنی حتی المقدور در فضای باز یا دارای سقف بلند و تهویه مناسب در نظر گرفته می شود و البته برای اینکه عوامل اجرایی هم در معرض ابتلا قرار نگیرند، مراقبت های لازم را انجام می دهیم./ پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار