فرمانده سابق سپاه: تهدیدات رئیس‌جمهور آمریکا نتیجه عقلانیت نیست/ پاسخ سخت ایران در انتظار هر اقدام نظامی ترامپ واکنش به خبر جنجالی ساعات اخیر درباره پزشکیان پیام رهبر انقلاب اسلامی به کنگره ملّی «شهدای غریب اسارت» اسلامی: دشمن به دنبال سیاست «فشار از بیرون و شکستن از درون» علیه ایران است پزشکیان از رویای ریاست‌جمهوری گذشت شمخانی: به هر ماجراجویی علیه ایران پاسخ قاطع و قوی می دهیم تذکر به پزشکیان درباره لزوم در ارسال لایحه نظام عادلانه حقوق‌ها پزشکیان: از مشکلاتی که مردم متحمل شده‌اند صمیمانه عذرخواهی می‌کنیم سنتکام خروج از پایگاه التنف سوریه را تأیید کرد امام خامنه‌ای: در 22 بهمن امسال ایران سربلند و دشمن مأیوس شد وزیر ارتباطات: اینترنت هنوز به وضعیت پایدار بازنگشته است پزشکیان: مردم از حوزه سلامت ناراضی‌اند/ پزشکان جواب مردم را درست بدهند پزشکیان: مردم گول رسانه‌های بیگانه را نمی‌خورند؛ 22 بهمن سنگ تمام بود پزشکیان وارد گلستان شد+ برنامه‌ها شمخانی: توان موشکی ایران قابل مذاکره نیست

دسترسی ۵ چهره آشنا به فایل افشا شده ظریف

مواضع اختلافی و بعضا خلاف واقع ظریف که در بخشهایی از آن متعرض شهید حاج قاسم سلیمانی شده بود با اعتراضات گسترده کاربران فضای مجازی مواجه شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 26
کد خبر: ۸۵۴۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مواضع اختلافی و بعضا خلاف واقع ظریف که در بخشهایی از آن متعرض شهید حاج قاسم سلیمانی شده بود با اعتراضات گسترده کاربران فضای مجازی مواجه شده است.

 

مخاطبان خبرگزاری فارس نیز در قالب هزاران کامنت و ثبت کمپین های مختلفی در سامانه «فارس من» نسبت به این موضوع اعتراض کردند.

 

یکی از پر تکرار ترین مطالبات، اعتراض به نفوذ و شیوه ارسال این فایل محرمانه به شبکه سعودی اینترنشنال بود. مخاطبان از دستگاههای امنیتی خواستار رسیدگی فوری و افشای هویت عوامل نفوذ شدند.

 

در همین رابطه خبرنگار فارس مطلع شد، فایل صوتی افشا شده مربوط به پروژه تجربه نگاری دولت با مدیریت حسام الدین آشنا بوده است که با مبلغ حدود ۳ میلیارد تومان به برخی مشاوران دولت سپرده شده بود.

 

 علاوه بر حسام الدین آشنا که مدیر این پروژه بوده است، نام ۵ چهره مشهور که به این فایل دسترسی داشتند مطرح شده است که برخی از آنها سابقه محکومیت امنیتی هم دارند. 

 

همان زمان نیز با توجه به سوابق منفی برخی از این افراد، دستگاههای امنیتی به ظریف با واسطه رییس دفتر جمهور تذکر داده بودند که مورد توجه قرار نگرفته بود.

 

گفتنی است این چندمین مورد نفوذ در ارکان مختلف دولت فعلی بوده است که بارها نسبت به آن تذکر داده شده و حتی  موضوع برخی سریال ها از جمله گاندو قرار گرفته بود که همواره با انکار و واکنش منفی دولتمردان مواجه می شد.

 

با این حال ظریف در بخشی از همین فایل صوتی نیز با انتقاد از بازداشت «دری اصفهانی» جاسوس هسته ای عضو تیم مذاکره کننده، از وی تمجید کرده است.

اطلاعات تکمیلی بزودی منتشر می‌شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر