زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

افشای اظهارات ظریف و فشارها برای استعفای جان کری

فرستاده ویژه آمریکا برای تغییرات اقلیمی پس از افشای اظهارات وزیر خارجه ایران، با درخواست‌های نمایندگان جمهوریخواه برای استعفا روبرو شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 27
کد خبر: ۸۵۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کنگره، جان کری فرستاده ویژه ایالات متحده برای تغییرات آب و هوایی با درخواست نمایندگان جمهوریخواه و تحلیلگران سیاسی برای استعفا از این سمت روبرو شده است.

 

بر اساس این گزارش، درخواست برای استعفای جان کری پس از آن مطرح شده است که در یک فایل صوتی درز پیدا کرده منسوب به محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران، وی به این مساله اشاره کرده است که جان کری زمانی که وزیر خارجه کابینه باراک اوباما بوده، با او درباره عملیات نظامی اسرائیل در سوریه علیه ایران صحبت و گفت وگو کرده است.

 

نمایندگان جمهوریخواه خواستار استعفای جان کری از این سمت و انجام تحقیقات و محاکمه وی شده‌اند.

 

مقام های دولت بایدن نیز این اتهامات را رد کرده و گفته‌اند: اطلاعاتی که گفته می شود جان کری با وزیر خارجه ایران به اشتراک گذاشته است، در آن زمان به طور گسترده شناسایی شده و عده زیادی نسبت به این اطلاعات آگاه بودند.

 

روزنامه نیویورک تایمز و سایر رسانه‌های آمریکایی روز دوشنبه اعلام کردند که محمد جواد ظریف در این فایل صوتی ضبط شده گفته است که جان کری به او گفته است که اسرائیل 200 بار منافع و مواضع ایران در سوریه را هدف حمله قرار داده است.

 

البته ظریف نگفته است که جان کری چه زمانی این اطلاعات را در اختیار او قرار داده است. جان کری طی سال های 2013 تا 2017 وزیر خارجه دولت اوباما بوده است.

 

جان کری نیز با انتشار توئیتی اتهامات مطرح شده را قاطعانه رد کرد و نوشت: این اتفاق هرگز نیفتاده است، چه زمانی که من وزیر خارجه بودم و چه پس از آن.

 

ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز در واکنش به این موضوع گفت: من تنها می توانم به این مساله اشاره کنم که اگر به گزارش های رسانه‌ای آن زمان مراجعه کنید، متوجه خواهید شد که این موضوع قطعا محرمانه نبوده است و دولت ها درگیر در این مساله به طور علنی درباره آن صحبت کرده‌اند.

 

تصمیم دولت بایدن برای بازگشت به توافق هسته‌ای ایران با مخالفت شدید تل آویو روبرو شده و یک هیئت رژیم صهیونیستی اخیرا برای دیدار و گفت وگو با مقام های آمریکایی وارد واشنگتن شده است./ تسنیم

ارسال نظر