گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

واکنش جنبش جهاد اسلامی فلسطین به شهادت نوجوان فلسطینی

واکنش جنبش جهاد اسلامی فلسطین به شهادت نوجوان فلسطینی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به شهادت نوجوان فلسطینی به دست نظامیان صهیونیست تاکید کرد اگر رژیم اشغالگر تجاوزات خود را متوقف نکند پاسخی به آن می‌دهیم که انتظارش را ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 06
کد خبر: ۸۶۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش جهاد اسلامی فلسطین به دنبال شهادت «سعید یوسف عوده» نوجوان فلسطینی که شب گذشته در درگیری با نظامیان رژیم اشغالگر صهیونیستی در جنوب شهر نابلس واقع در کرانه باختری به شهادت رسید اعلام کرد که خون پاک این نوجوان فلسطینی هدر نخواهد شد و عملیات انتقام از هر قطره خون او هر چقدر هم طول بکشد از غاصبان گرفته خواهد شد و آنها نمی‌توانند از مجازات فرار کنند.

 

جهاد اسلامی در ادامه مردم فلسطین را به وحدت و استواری و تداوم قیام قهرمانانه خود فرا خوانده و افزود، از مردم خود می‌خواهیم در دفاع از حقوق سرزمین و مقدسات ثابت قدم باشند؛ زیرا تنها با مقاومت و مبارزه دائم و نامحدود می توان در برابر دشمن صهیونیستی ایستاد.

 

این جنبش فلسطینی تاکید کرد که مقاومت فرزندان قهرمان فلسطین در قدس و کرانه باختری ادامه دارد. در اینجا مردم آزاده فلسطین در قدس امروز نمونه بارز مقاومت در برابر دشمن صهیونیستی را به نمایش گذاشتند. با وجود تروریسمی که ارتش رژیم اشغالگر علیه قهرمانان فلسطین در پیش گرفته اما درگیری‌ها همچنان ادامه دارد و ملت فلسطین تصمیم گرفته‌اند تا انتفاضه خود را در ماه رمضان برای حمایت از مقدسات خود و مقابله با شهرک سازی و یهودی سازی قدس و پروژه تخریب محله شیخ جراح ادامه دهند.

 

جهاد اسلامی در پایان، انتفاضه مردم آزاده فلسطین و در قدس و نابلس و سایر شهرها و روستاهای کرانه باختری اشغالی را ستوده و تاکید کرد، ادامه اشغالگری و تجاوزات دشمن علیه ملت ما در محله شیخ جراح در قدس اشغالی یک جنگ برای یهودی سازی قدس است؛ اما فرزندان ملت فلسطین با همه قدرت در برابر آن خواهند ایستاد و هرگز در برابر سرکوبگری و تروریسمی که علیه مردم ما در قدس و محله شیخ جراح اعمال می‌شود تسلیم نخواهند شد.

 

جنبش جهاد اسلامی فلسطین همچنین تاکید کرد، اگر این جنگ متوقف نشود و رژیم اشغالگر از تصمیمات خود برای تجاوز علیه فلسطینیان عقب نشینی نکند باید منتظر پاسخی باشد که انتظار آن را ندارد.

 

شب گذشته نظامیان صهیونیستی تجمع کنندگان در محله الشیخ جراح در قدس اشغالی را به طرز وحشیانه‌ای هدف حمله قرار دادند.

 

نظامیان رژیم اسرائیل همچنین 5 فلسطینی را در جریان حمله به تحصن کنندگان در محله الشیخ جراح بازداشت کردند.

 

در جریان درگیری نظامیان رژیم اشغالگر با فلسطینیان در نابلس یک نوجوان فلسطینی به نام «سعید یوسف عوده» به شهادت رسید./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار