روی هر لایکی حساب نکنید-راهبرد معاصر
بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت

روی هر لایکی حساب نکنید

درباره پذیرش مطالب جالب و هیجان‌انگیز وسواس داشته باشید و تا زمانی که مطمئن نشدید آن را نپذیرید و با دیگران به اشتراک نگذارید.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 10
کد خبر: ۸۷۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر شاید این‌طور به نظر برسد که خبر یا ویدیویی که در شبکه های اجتماعی در حال دست‌به‌دست شدن است و لایک‌های زیادی از مخاطبان گرفته است، حتماً صحت و اصالت دارد.

 

اگر می‌خواهید بدانید که خبر یا منبع آن جعلی یا حقیقی است در اولین قدم به نحوه نگارش و سبک گفتار موجود در متن خبر دقت کنید.


اخبار رسمی غلط املایی و نگارشی ندارند و عموماً گفتار رسمی دارند. نویسنده، ناشر و راوی خبر را بررسی کنید و از خودتان بپرسید که آیا خبر توسط خبرگزاری‌های رسمی و معتبر پوشش داده شده است یا خیر؟

 

اگر چیزی پیدا نکردید به معتبر بودن مطلب شک کنید. به نشانی وب‌سایت‌ها دقت کنید. گاهی سایت‌های منتشرکننده شایعه و اخبار جعلی با نشانی یا دامنه‌ای مشابه با سایت‌های معتبر، مخاطبشان را فریب می‌دهند.


برای تشخیص اعتبار مطالب شبکه های اجتماعی به یک منبع اکتفا نکنید و اگر دوستان و یا آشنایانتان خبری را در شبکه‌های اجتماعی برایتان ارسال کردند، فوراً آن را به اشتراک نگذارید. موضوع خبر را در موتورهای جست‌وجو، سرچ کنید و ببینید این خبر توسط کدام خبرگزاری‌ها منتشر شده است.


درباره پذیرش مطالب جالب و هیجان‌انگیز وسواس داشته باشید و تا زمانی که مطمئن نشدید آن را نپذیرید و با دیگران به اشتراک نگذارید./فارس

ارسال نظر