ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟

آخرین اخبار از رتبه بندی معلمان+ جزئیات و تصویب کلیات

آخرین اخبار از رتبه بندی معلمان+ جزئیات و تصویب کلیات رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: اردوگاه شهید باهنر رهن بانک بود ولی سند آن را دو هفته پیش گرفتند و به آموزش و پرورش بازگشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 25
کد خبر: ۸۹۲۷۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در مراسم افتتاح مجتمع آموزشی و تربیتی دکتر نصیری در منطقه 10 آموزش و پرورش شهر تهران، با اشاره به رشد علمی در کشور، اظهار کرد: امروز جایگاه ایران از نظر تولیدات علمی، 14، 15 است یعنی در بین 200 کشور، رتبه 14 را داریم.


وی به رتبه‌بندی معلمان اشاره کرد و گفت: هیأت دولت چند وقت پیش لایحه رتبه‌بندی معلمان را به مجای ارائه داد و ما نیز هفته پیش، کلیات را تصویب کردیم و با عشق برای معلمان کار می‌کنیم.



منادی افزود: مجلس علاوه بر اعتبارات دولت، 2 هزار میلیارد تومان برای آموزش و پرورش پیش‌بینی کرد و 15 هزار میلیارد تومان نیز برای رتبه بندی پیش بینی کرده است.



وی با بیان اینکه برخی مسؤولان مردم را ناامید می‌کنند، ادامه داد: کارهای خوبی شده است مثلا شبکه شاد خوب عمل کرده است.



رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به سند اردوگاه شهید باهنر تهران اشاره کرد و افزود: اردوگاه شهید باهنر رهن بانک بود ولی سند آن را دو هفته پیش گرفتند./فارس

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۴
0
0
ما فرهنگیان تا کی باید صبر کنیم که رتبه بندی به سرانجام برسد، فکر نکنم مجلس نشینان، همه می روند به حوزه انتخابیه خودشون برای تبلیغ کاندیدای مورد نظر خود، وفرهنگیان سرشون بی کلاه می ماند وتصویب رتبه بندی فرهنگیان به دولت بعد واگذار میشه.

بااین وجود باید ی 5سالی دیگه صبر کنیم آن وقت هم بدرد ما که در آستانه بازنشتگی هستم. نمیخوره.
ما امیدمان به این مجلس انقلابی است گویا این مجلس هم نمیخواهد کاری برای فرهنگیان بکند
پرطرفدارترین اخبار