گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

واشنگتن: دیپلماسی موثرترین راه برای محدود کردن برنامه هسته ای ایران است

واشنگتن: دیپلماسی موثرترین راه برای محدود کردن برنامه هسته ای ایران است وزارت خارجه آمریکا شامگاه پنجشنبه اعلام کرد که واشنگتن معتقد است دیپلماسی موثرترین راه برای محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 11
کد خبر: ۹۱۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر وزارت خارجه آمریکا شامگاه پنجشنبه درباره لغو تحریم‌ برخی مقام‌ها و مسئولان ایران گفت که این اقدام در نتیجه محقق شدن تغییر در وضعیت یا رفتارها بوده است.

وزارت خارجه آمریکا با تاکید بر ادامه روند مذاکرات در وین درباره احیای برجام گفت: «ما درگیر مذاکره هستیم چون معتقدیم که دیپلماسی موثرترین راه برای محدود کردن برنامه هسته ای ایران است».

وزارت خزانه‌داری آمریکا ساعاتی قبل‌تر، ضمن قرار دادن اسامی۷ شخص، ۴ شرکت و ۱ کشتی در فهرست تحریم‌ها به بهانه ارتباط با نیروی قدس سپاه و انصارالله یمن، اعلام کرد اسامی سه مقام سابق نفتی ایران و دو شرکت دیگر را از فهرست تحریم‌ها خارج کرده است.

در بیانیه دیگری که روی وب‌سایت وزارت خزانه‌داری آمریکا قرار گرفته اسامی سه فرد ایرانی به نام‌های «احمد قلعه‌بانی»، «فرزاد بازرگان» و «محمد معینی» به عنوان اشخاصی که نامشان از فهرست تحریم‌ها حذف شده دیده می‌شود.

دولت آمریکا مدعی است قصد دارد از طریق مذاکرات وین زمینه‌های بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای برجام را فراهم آورد. با وجود این، واشنگتن تا کنون از انجام اقدامات لازم برای بازگشت به این توافق خودداری کرده است.

چندی پیش خبرگزاری رویترز گزارش داده بود دولت «جو بایدن» برای بازگشت به برجام باید تحریم‌های مرتبط با ایران که در دوران «دونالد ترامپ» علیه ۷۰۰ فرد و نهاد وضع شده‌اند را رفع کند.

خبرگزاری رویترز نوشته بود این آمار را بر اساس شمارش تحریم‌های وضع‌شده توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا بعد از خروج این کشور از برجام به دست آورده است.

این آمار که یک مقام وزارت خارجه آمریکا آن را نزدیک به ارزیابی‌های دولت بایدن توصیف کرده بود در حالی ارائه شد که «عباس عراقچی»، معاون وزیر امور خارجه ایران ماه پیش تعداد تحریم‌هایی که آمریکا باید رفع کند را ۱۵۰۰ مورد عنوان کرده بود.

آنتونی بلینکن روز سه‌شنبه در جلسه‌ای در کمیته روابط خارجی مجلس سنا گفت پیش‌بینی می‌کند حتی در صورت احیای برجام صدها تحریم علیه ایران باقی بماند.

وی در این باره گفت: «من پیش بینی می‌کنم که حتی در صورت بازگشت به پایبندی به برجام،‌ صدها تحریم علیه ایران از جمله تحریم‌های اعمال شده توسط دولت ترامپ باقی بماند»./فارس

کلمات کلیدی: دیپلماسی برجام
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار