عربستان و پاکستان در زمینه امنیتی یادداشت تفاهم امضا کردند واکنش قاطع وزیر خارجه کشورمان به اظهارات سخیف وزیر دفاع اسرائیل غریب‌آبادی: مذاکرات برای توافق نهایی هنوز آغاز نشده است نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط اسرائیل کاخ سفید: ایران و آمریکا فرصت خوبی برای دستیابی به توافق هسته‌ای دارند عون: ما نه تسلیم شده‌ایم و نه از حقوق خود چشم‌پوشی کرده‌ایم! وزیر جنگ اسرائیل: ارتش ما در لبنان باقی خواهد ماند ادعای ترامپ: جلسه خوبی با طرف ایرانی داشتیم؛ ضربات مهلکی زدیم نتانیاهو: تا زمان خلع سلاح حزب‌الله، در جنوب لبنان باقی می‌مانیم اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب الله لبنان ونس: مذاکرات فنی با ایران در جریان است قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران تحت هیچ شرایطی از حقوق خود در تنگه هرمز کوتاه نمی‌آید پاسخ عراقچی به وزیر آمریکایی؛ ثابت کردید شایستگی میزبانی یک تورنمنت بین‌المللی را ندارید حضور نتانیاهو و کاتس در خاک لبنان ادعای العربیه: ایران تا یک‌شنبه آینده ۳ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده را دریافت می‌کند فرمان اجرایی ترامپ درباره مسئله شهروندی آمریکا توسط دیوان عالی رد شد

حماس: هیچگونه امتیاز سیاسی در ازای بازسازی غزه نخواهیم داد

حماس: هیچگونه امتیاز سیاسی در ازای بازسازی غزه نخواهیم داد عضو ارشد دفتر سیاسی حماس با بیان اینکه مقاومت هیچ گونه امتیاز سیاسی در مقابل بازسازی غزه نخواهد داد، اعلام کرد که حماس برای مدت زمان طولانی منتظر تعلل رژیم اشغالگر جهت اجرای تعهداتش نخواهد ماند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 11
کد خبر: ۹۱۲۹۵

به گزارش راهبرد معاصر «خلیل الحیه» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس دیشب در سخنانی اظهار داشت که رژیم اشغالگر تا زمانی تعرضات خود به مقدسات ملت فلسطین را متوقف نکند، مقاومت دست از حمایت از مقدسات فلسطینیان بر نخواهد داشت.

 

وی خطاب به اهالی قدس اشغالی گفت: قدس امانتی در نزد شماست و رژیم اشغالگر باید قیام شما برای قدس را مشاهده کند.

به گزارش المنار، نایب رئیس دفتر سیاسی حماس ادامه داد: اوضاع قدس و حومه همانند بشکه باروتی هر لحظه آماده انفجار است و رژیم اشغالگر باید بداند که زمان دادن بهای جنایاتش فرا رسیده است.

 

خلیل الحیه تصریح کرد: صبر ما حدی دارد و برای اجرای تعهدات رژیم اشغالگر مدت زمان طولانی منتظر باقی نمی‌مانیم. همه گزینه‌ها از بالون‌های آتش‌زا گرفته تا موشک و راکت برای کشیدن افسار رژیم اشغالگر روی میز است.

 

وی تأکید کرد که حماس از هرگونه تلاش عربی و بین المللی برای بازسازی غزه استقبال می‌کند، افزود: حماس هیچ گونه امتیاز سیاسی در مقابل پرونده بازسازی غزه نخواهد داد.

عضو ارشد دفتر سیاسی حماس تأکید کرد که نبرد شمشیر قدس وحدت ملی بزرگی را در فلسطین با وجود همه شرایط ایجاد کرد و وضعیت ملی توافقی که مردم فلسطین چند ماه پیش پشت سر گذاشتند، تأیید می‎‌کند که ما به عنوان یک ملت باید در کنار یکدیگر باشیم و سیاست هماهنگی امنیتی (بین رام الله و تل آویو) فقط در خدمت اشغالگری است.

 

از سوی دیگر، محمود الزهار از رهبران جنبش حماس به شبکه المیادین گفت که نابودی اسرائیل منفعت مشترک سوریه، حماس، فلسطین و لبنان است./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار