احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

واکنش پوتین به عرضه تکنولوژی ماهواره‌ای به ایران

رئیس‌جمهور روسیه هرگونه قصد مسکو برای فروش و وعرضه تکنولوژی ماهواره‌ای به ایران را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۳ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 12
کد خبر: ۹۱۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در گفت‌وگو با شبکه «ان.بی.سی.» آمریکا گزارش رسانه‌‌ای درباره تصمیم کشورش برای عرضه فناوری ماهواره‌ای به ایران را تکذیب کرد و آن را «مزخرف» خواند.

 

وی با دروغ خواندن خبر روزنامه واشنگتن پست درباره قصد روسیه برای ارتقای سیستم ماهواره‌ای ایران تصریح کرد: «برنامه‌هایی با ایران در رابطه با همکاری نظامی و تکنولوژی داریم، اما این‌گونه خبرها صحت ندارد».

 

پوتین افزود: «من چیزی در این مورد نمی‌دانم و شاید کسانی که درباره این موضع سخن می‌گویند بیشتر می‌دانند، این مزخرف است».

 

اخیراً روزنامه واشنگتن پست به‌نقل از برخی از مسئولان آمریکایی مدعی شد که روسیه تصمیم دارد یک سیستم ماهواره‌ای پیشرفته به‌نام «کانوپوس» را به ایران تحویل دهد تا امکان ردگیری اهداف احتمالی نظامی در خاورمیانه و فراتر از آن فراهم شود.

 

واشنگتن پست اضافه کرده بود: سیستم ماهواره‌ای کانوپوس به ایران این امکان می‌دهد بر تأسیسات نفتی خاورمیانه و پایگاه‌های نظامی اسرائیل و آمریکا در منطقه به‌صورت مداوم نظارت داشته باشد.

 

روابطمان با آمریکا به پایین‌ترین سطح خود رسیده است

پوتین در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با شبکه «ان.بی.سی.» به روابط مسکو و واشنگتن در دوره ریاست‌جمهوری بایدن و مقایسه آن با دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ پرداخت و گفت: روابط میان آمریکا و روسیه به پایین‌ترین سطح خود طی سال‌های اخیر رسیده است.

 

رئیس جمهور روسیه گفت: «ترامپ فرد فوق‌العاده‌ای است. وی در دوره ریاست‌جمهوری‌اش به هیئت حاکمه آمریکا وابسته نبود، اما بایدن کاملاً یک آدم باسابقه است و کاملاً با ترامپ فرق دارد»./ فارس

ارسال نظر