نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد

درخواست چین از آمریکا در خصوص بازگشت به برجام

وزیر خارجه چین ضمن درخواست از آمریکا برای تصمیم‌گیری سریع در خصوص بازگشت به برجام، گفت خروج یکجانبه واشنگتن از این توافق و اعمال فشار حداکثری، ریشه‌های اصلی بحران فعلی هسته‌ای ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۱۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 03
کد خبر: ۹۴۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «وانگ یی» وزیر خارجه چین در سخنانی در خصوص موضوع هسته‌ای ایران، گفت بسیار مهم است که ایالات متحده زودتر تصمیم به بازگشت به برجام بگیرد.

 

به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه «ژاپن تایمز»، وی افزود: خروج یکجانبه آمریکا از برجام و فشار حداکثری آن علیه ایران ریشه‌های اصلی بحران فعلی هسته‌ای ایران است.

 

نماینده چین هم روز چهارشنبه در نشست شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی یازدهمین گزارش دبیرکل این سازمان درباره روند اجرای قطعنامه ۲۲۳۱، از ایالات متحده آمریکا خواست با توجه به اینکه نخستین کشوری بوده که از توافق هسته‌ای خارج شده بدون هیچ قید و شرطی به این توافق بازگردد.

 

او گفت: آمریکا در اقدامی یکجانبه از برجام خارج شده و برعهده این کشور است که بدون هیچ پیش‌شرطی نخستین گام را برای بازگشت به این توافق بردارد. ایران نیز بر همین اساس باید به پایبندی کامل به برجام برگردد. 

 

وزیر خارجه چین در سخنرانی امروز خود در پکن علاوه بر موضوع ایران، به موضوعات گسترده‌ای مثل همه‌گیری، مبارزه با تروریسم، کره شمالی و تایوان هم پرداخت و از آمریکا و متحدانش به دلیل چسبیدن به ذهنیت منسوخ جنگ سرد انتقاد کرد.

 

وی اظهار داشت: چین امروز دیگر کشور ۱۰۰ سال پیش نیست. هیچ فرد یا نیرویی نباید عزم و توانایی مردم چین برای حمایت از حاکمیت، امنیت و توسعه منافع آن را دست کم بگیرد.

 

«شی جین پینگ» رئیس‌جمهور چین هم روز پنجشنبه در مراسم صدمین سالگرد حزب حاکم هشدار داد قدرت‌های خارجی که سعی در آزار و اذیت این کشور یا نفوذ در آن را داشته باشند، مانند این است که با سرشان به دیوار فولادی جمعیت یک و میلیارد و ۴۰۰ میلیونی چین بزنند و آن را خون‌آلود کنند./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار