استاندار تهران: رستورانها عامل اصلی انتقال بیماری هستند
استاندار تهران گفت:رستورانها عامل اصلی انتقال بیماری هستند پس بنابراین در فعالیت این اصناف باید نظارت شود و همه موارد باید رعایت شود.
به گزارش راهبرد معاصر انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران گفت: تمام اصناف و ادارات موظف هستند که به دستور ستاد مقابله با کرونا توجه کرده و پروتکلها و ظرفیت حداکثر ۵۰درصدی را رعایت کنند.وی افزود: رستورانها عامل اصلی انتقال بیماری هستند پس بنابراین در فعالیت این اصناف باید نظارت شود و همه موارد باید رعایت شود.
بندپی در ادامه گفت: هرکلاس و هر جمع بیشتر از۱۵ نفری تعطیل است؛ و هر اظهارنظری در مورد این قضیه که مدیریت کرونا ضعیف است کاملا غیر منطقی است، چون آمار و ارقام چیز دیگری نشان میدهد./تسنیم