حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

درخواست بایدن از پوتین درباره حملات سایبری

رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه از همتای روسی خود خواسته تا برای متوقف کردن حملات سایبری از این کشور به آمریکا کاری انجام دهد، مدعی شد در صورت عدم همکاری مسکو، واشنگتن دست به انتقام‌جویی دیجیتالی می‌زند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 11
کد خبر: ۹۴۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا از «ولادیمیر پوتین» همتای روسی خود درخواست کرد که جلوی انجام‌شدن حملات سایبری از این کشور علیه آمریکا را بگیرد.

 

بایدن روز شنبه درباره تماس تلفنی خود با پوتین در روز جمعه به خبرنگاران گفت: «به صراحتاََ گفتم که ایالات متحده انتظار دارد، زمانی که عملیات باج‌افزار سایبری از خاک [کشور] او انجام می‌شود و حتی اگر دولت روسیه هم مسئول نباشد، ما انتظار داریم وقتی اطلاعات کافی درباره افراد پشت آن به او می‌دهیم، کاری در این‌خصوص انجام دهد».

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی توضیح داد که دولت‌های آمریکا و روسیه اکنون روش‌هایی را برقراری ارتباط متداول ایجاد کردند تا زمانی که هر طرف گمان می‌کند در کشور مقابل چیزی در حال رخ دادن است که بر کشور خودش تأثیر می‌گذارد، به یکدیگر اطلاع دهند.

 

رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه روش‌های ارتباطی به‌خوبی برقرار شده و در این‌باره خوش‌بین است، اما هشدار داد که در صورت عدم همکاری روسیه با واشنگتن درخصوص حملات سایبری، آنها نیز دست به انتقام‌جویی دیجیتالی می‌زنند.

 

بر اساس این گزارش، بایدن در پاسخ به سوال خبرنگار رویترز مبنی بر اینکه آیا حمله سایبری به سِرورهای روسی در چنین شرایطی معقولانه است، گفت: «بله!»

 

وی با هشدار درباره عواقب انفعال دولت روسیه در قبال حملات سایبری از این کشور به آمریکا، اما خبر داد که برای تاریخ شانزدهم جولای قرار است نشستی بین دو کشور درخصوص همکاری در این زمینه برگزار شود.

 

پیش از این اما کاخ سفید در روایتی قهرمان‌گونه و حماسی از تماس تلفنی بایدن و پوتین، مدعی شده رئیس‌‌جمهور آمریکا به همتای روسیه‌ای خود درباره حملات باج‌افزاری هشدار داده است./فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار