جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

بذرپاش: یکپارچه سازی دستگاه های اجرایی نیازمند کار جهادی است

رئیس دیوان محاسبات در جلسه رؤسای دستگاه‌های نظارتی و اطلاعاتی با رئیس جمهور منتخب، یکپارچه‌سازی سامانه‌های دستگاه‌های اجرایی را نیازمند کار جهادی برشمرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۲۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 13
کد خبر: ۹۵۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر  مهرداد بذرپاش رئیس کل دیوان محاسبات کشور، در جلسه‌ای که به ریاست حجت الاسلام و المسلمین رئیسی رئیس جمهور منتخب با روسای دستگاه‌های نظارتی و اطلاعاتی برگزار شد، با انتقاد از اجرانشدن قانون توسط برخی دستگاه‌های اجرایی، ادامه‌ی این روند را موجب عادی سازی تخلف و بروز بسیاری از مشکلات در کشور دانست.

وی اظهار داشت: یکی از کارهای جهادی دولت آینده می‌تواند اتمام و یکپارچه‌سازی سامانه‌های مختلف دستگاه‌های اجرایی با هدف تسهیل در امور، شفافیت و مقابله با فساد باشد.

 

رئیس کل دیوان محاسبات کشور عدم انسجام و هماهنگی در دستگاه‌های اجرایی را زمینه‎‌ساز سوءاستفاده اعلام کرد و پیشنهاد داد برای رفع این مشکل در دولت سیزدهم تدابیری اندیشیده شود.

نکته‌ی مهم دیگری که توسط رئیس کل دیوان محاسبات کشور مورد توجه قرار گرفت، ضرورت نظارت بر نهادهای دولتی است که خود را از نظارت مستثنا می‌دانند. وی افزود: استثناشدن برخی دستگاه‌ها از قوانین و مقررات عمومی به بروز فساد منجر می‌شود که باید با این پدیده مقابله کرد.

 

مهرداد بذرپاش با انتقاد از عدم نظارت بر ارز تخصیصی جهت تامین کالاهای اساسی، دارو و تجهیزات پزشکی، بر لزوم نظارت بر سیاست‌های ارزی و مبهم و غیرپاسخگو تاکید نمود.

وی با اشاره به به طرح جامع مالیاتی و عدم تحقق اهداف پس از ۲ دهه از آغاز آن، مهمترین علت فرارهای مالیاتی را متوجه این موضوع دانست.

 

آخرین نکته‌ای که رئیس کل دیوان محاسبات کشور در این جلسه مطرح کرد، اجرای صحیح سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و نظارت دقیق بر آن بود تا اشکالات فعلی برخی خصوصی‌سازی‌ها اصلاح شده و به اهداف نزدیک شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار