عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

چرا صادرات نفت ایران به صفر نمی‌رسد؟

یک نماینده مجلس شورای اسلامی معتقد است که تحریم‌های آمریکا تأثیری در به صفر رساندن فروش نفت ایران ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 27
کد خبر: ۹۵۳۰
به گزارش راهبرد معاصر ، قاسم ساعدی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحریم آمریکا برای به صفر رساندن فروش نفت ایران، گفت: این تصمیم آمریکا عملیاتی نمی‌شود، زیرا کشوری مانند ایران که عضوی تأثیرگذار در "اوپک" (سازمان کشورهای صادرکننده نفت) است، تحریم‌‌ها و تهدیدات نمی‌تواند مانعی برای فروش نفتش باشد.

وی با تأکید بر اینکه، جمهوری اسلامی ایران همواره طی 40 سال اخیر مورد تهدید و تحریم آمریکا بوده است، اظهار داشت: آمریکایی‌ها با اصل موجودیت نظامی به‌نام "جمهوری اسلامی ایران" مشکل ماهوی دارند و برای کارشکنی در مسیر کشور و نظام نیز از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند.
  
عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: همان‌طور که رهبر معظم انقلاب اسلانی فرمودند، "ما به هر مقدار که بخواهیم و نیاز داشته باشیم، نفت‌مان را می‌فروشیم"، اما آمریکایی‌‌ها نیز باید بدانند که این سیاست جدید آنها نیز مانند دیگر اقدامات‌ خصمانه‌شان به نتیجه نمی‌رسد.

ساعدی، به صفر رساندن فروش نفت ایران با تحریم‌های آمریکا را امری غیرممکن دانست و گفت: ایران همواره مشتری نفت خود را در دنیا دارد، زیرا کشوری است که سال‌های متمادی به‌عنوان صادرکننده‌ نفت، مطرح بوده است.

وی افزود: پالایشگاه‌های بسیاری از کشورهای مشتری نفت ایران، با نفت سبک تولیدی توسط ایران همخوانی و سازگاری دارد و تغییر در ماهیت پالایشگاه برای این کشورها هزینه‌بر است، بنابراین آنها ترجیح می‌دهند تحت هر شرایطی نفت ایران را بخرند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: نگرانی‌های جدی برای به صفر رساندن فروش نفت ایران وجود ندارد، اما باید تمهیداتی برای کاهش درآمدهای نفتی در بودجه نیز مدنظر قرار گیرد.

تسنیم



ارسال نظر