ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

پولیتیکو: آمریکا برخلاف گزارش‌های آدم‌ربایی، همچنان به‌دنبال احیای برجام است

پولیتیکو: آمریکا برخلاف گزارش‌های آدم‌ربایی، همچنان به‌دنبال احیای برجام است یک نشریه آمریکایی اعلام کرد برخلاف ادعاهای طرح آدم‌ربایی علیه چند ایرانی، واشنگتن همچنان به‌‌دنبال احیای توافق هسته‌ای ایران است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۲۳ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 14
کد خبر: ۹۵۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر  نشریه آمریکایی پولیتیکو در گزارشی به نقل از یک مقام آمریکایی اعلام کرد که علی‌رغم ادعا‌های واهی آمریکا علیه ایران و طرح چند ایرانی برای آدم‌ربایی، واشنگتن همچنان به‌دنبال احیای برجام است.

یک مقام آمریکایی به این نشریه اعلام کرده است که ایجاد محدودیت برای برنامه هسته‌ای ایران «نگرانی اصلی و فوری» آمریکا است.این مقام آمریکایی مدعی شد: «واشنگتن قاطعانه با طرح آدم‌ربایی ایران برخورد خواهد کرد، این‌که آمریکا چند مظنون ایرانی را متهم دانسته است نشان این است که این کشور می‌تواند همزمان چند هدف را دنبال کند.»

 

او در ادامه افزود: «ما در نظر داریم تلاش خود برای محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران را از راه بازگشت به تعهد مقابل برای این توافق و همچنین محافظت از شهروندان آمریکایی و علاوه‌بر آن حراست از منافع آمریکا ادامه دهیم.»

این مقام همچنین مدعی است از زمانی‌که دولت پیشین آمریکا به ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» در سال ۲۰۱۸ از توافق هسته‌ای خارج شده است، رفتار تهران تغییری نداشته و بهبود نیافته است.

 

او سپس ادعا کرد: «از زمان خروج آمریکا از برجام مشکلاتی که با ایران داشتیم رو به بهبود نرفت، ازجمله آن می‌توان از توطئه‌ای نام برد که وزارت دادگستری دیروز مطرح کرد، مناقشات ما با ایران بدتر شده است، بزرگترین مسئله در این میان نیز پیشرفت بدون محدودیت برنامه هسته‌ای این کشور است.»

صبح امروز وزارت دادگستری آمریکا ادعا‌های واهی علیه ۴ ایرانی مطرح کرد و مدعی شد دادستان آمریکا آنان را متهم به تلاش برای ربودن یک معاند فراری ساکن نیویورک (مسیح علی نژاد) کرده است.

 

اتهامات تازه مقامات آمریکایی علیه شهروندان ایرانی در این کشور درحالی مطرح می‌شود که پیش‌تر نیز واشنگتن با ادعا‌های واهی اقدام به زندانی کردن شماری از ایرانیان مقیم این کشور کرده بود.

 

کارشناسان می‌گویند این اقدام آمریکا تلاشی برای زندانی کردن شهروندان بی‌گناه ایرانی و سپس تبادل آن‌ها با جاسوسان آمریکایی بازداشت شده در ایران است. واشنگتن در گذشته نیز بار‌ها از این حربه استفاده کرده است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار