زلنسکی: اوکراین نمی‌تواند با واگذاری بیشتر خاک خود در ازای آتش‌بس موافقت کند ادعای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران حمله ۶ پهپاد یمنی به ۴ موضع حیاتی در اراضی اشغالی گزارش سالانه حقوق بشر آمریکا: خشونت روزانه اسرائیل در کرانه باختری رکورد ۲۰ ساله را شکست وزارت خارجه یمن: عملیات نیرو‌های مسلح ما برای همبستگی با غزه است رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است زلنسکی به گفت‌و‌گو‌های ترامپ و پوتین دعوت نشده است یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد

نانسی پلوسی کرونا گرفت

نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با وجود دریافت هر دو دوز واکسن کرونا، به کرونا مبتلا شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۲۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 20
کد خبر: ۹۶۰۸۲

به گزارش راهبرد معاصر تست کرونای «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا پس از آنکه هفته پیش با یکی از نمایندگان دموکرات ایالت تگزاس که به کرونا مبتلا بوده، در ارتباط بود، مثبت اعلام شده است.

ابتلای این مقام آمریکایی به کرونا در حالی است که وی زمستان سال گذشته هر دو دُز واکسن کرونا را از نوع واکسن فایزر دریافت کرده بود.

 

پایگاه خبری آمریکایی آکسیوس نوشت که یکی از مقام‌ های کاخ سفید که در همین نشست حضور داشته تست ابتلا به کرونای وی نیز مثبت شده است.

 

در تعطیلات آخر هفته نیز تست ابتلا به کرونای پنج قانونگذار دموکرات ایالت تگزاس مثبت اعلام شده بود و ابتلای ششمین نفر نیز روز دوشنبه رسانه‌ای شده است.

ابتلا به کرونای این نمایندگان باعث ایجاد نگرانی در میان کاخ سفید شده است چون آنها هفته پیش با «کاملا هریس» معاون رئیس جمهور آمریکا دیدار داشته‌اند اگر چه تا کنون تست کرونای هریس منفی بوده است.

 

سویه دلتای ویروس کرونا به سرعت در حال انتشار در آمریکا بوده و کاخ سفید اعلام کرده تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا شتاب واکسیناسیون در این کشور افزایش یابد.

تا روز سالگرد استقلال آمریکا (4 جولای،‌ 13 تیر)، ۶۸ درصد از مردم این کشور یک دوز واکسن کرونا را دریافت کرده و منتظر دریافت دوز دوم بوده‌اند.

 

از سوی دیگر چیزی حدود ۹۰ میلیون نفر از جمعیت آمریکا همچنان حتی یک دوز واکسن کرونا را نیز دریافت نکرده‌اند.

اکنون با شیوع سویه دلتای ویروس کرونا در آمریکا، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های این کشور اعلام کرده شمار مبتلایان به ویروس کرونا حدود هفتاد درصد و شمار بستری‌ها ۳۶ درصد افزایش یافته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار