سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

توکلی: آقای رئیسی! منتظر دولت روحانی نباشید و به داد مردم خوزستان برسید

توکلی: آقای رئیسی! منتظر دولت روحانی نباشید و به داد مردم خوزستان برسید رئیس هیات مدیره دیده‌بان شفافیت از آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور منتخب خواست به داد مردم خوزستان برسد و برای حل مشکلات مردم این استان منتظر دولت روحانی نماند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۳۱ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 22
کد خبر: ۹۶۲۰۸
به گزارش راهبرد معاصر، احمد توکلی رئیس هیات مدیره دیده‌بان شفافیت و عدالت با اشاره به مشکلات مردم خوزستان خطاب به رئیس جمهور منتخب گفت: آقای رئیسی به داد خوزستان برسید؛ منتظر نمانید آقای روحانی کاری کند، البته مسئولیت با ایشان است و او باید اقداماتی انجام می‌داد که نداده است.

رئیس هیات مدیره دیده بان شفافیت و عدالت در پاسخ به این سوال که چرا شما مسئولیت را به گردن آقای رئیسی می‌اندازید، هنوز آقای روحانی رئیس جمهور است!، افزود: اگر قانون به آقای رئیسی برای این روز‌ها به عنوان رئیس جمهور منتخب مسئولیتی نداده، سید ابراهیم رییسی هم مسئول نیست؟ عقل و دین و وجدان او را ملزم کرده که این شرایط سخت را نادیده نگیرد.

توکلی یادآور شد: آن سید ابراهیمی که ما می‌شناسیم آبرو دارد، از آبروی خویش برای مردم مظلوم خوزستان مایه بگذارد. آبرو نزد مردم، نزد رهبر، نزد نیرو‌های داوطلب مردمی و انقلابی و از همه مهمتر نزد خدا. مردم در وضعیتی هستند که خدمات فداکارانه نیرو‌های سپاه و ارتش باید به شدت پشتیبانی شود. حداقل کاری که آقای رئیسی می‌تواند بکند سفر یک روزه به میدان است که باعث تقویت این خدمتگزاران و تشفی خاطر آزرده مردم است.

وی تصریح کرد: معضل بزرگتر برای مردم خوزستان، از دست دادن منبع ارتزاقشان به خاطر بی تدبیری‌ها فساد‌ها و البته خشکسالی است. برای یک خانواده آنجا، گاومیش، همه چیز است و از دست دادنش بیشتر از مرگ فرزند زیست آن‌ها را آشفته می‌سازد.

رئیس هیات مدیره دیده بان دیده بان شفافیت گفت: مردم، چون خلف وعده بسیار دیده و دروغ هم کم نشنیده اند، با وعده آرام نمی‌گیرند. باید به سرعت خسارت آن‌ها جبران شود و، چون تعیین خسارت زمانبر است، در تمام نقاط، تخمینی از میزان خسارت زده شود و مبلغ، به حساب سران عشیره‌ها و معتمدان محلی واریز گردد تا خاطر مردم جمع شود که به زودی قدرت بازسازی خود را می‌یابند.

توکلی افزود: البته کم آبی خوزستان زخم کهنه‌ای است که سوء تدبیر و عدم مدیریت علمی منابع آب کشور و توزیع نادرست آن در بستر خشکسالی و سودجویی عناصر معاند و ضد انقلاب آن را تبدیل به چنین بحرانی کرده، اما امروز وقت این حرف‌ها نیست و باید قبل از هر چیزی به داد مردم برسید.

وی خطاب به رئیس جمهور منتخب گفت: آقای رییسی! اگر امروز به داد مردم خوزستان نرسید شاید فردا دیر باشد. آقای روحانی را مجبور کنید از منابع مربوط و با اعتبارات موجود مشکل خوزستان را حل کند. منابع بسیاری وجود دارد که می‌توان از آن‌ها هزینه کرد و نیاز نیست منابع جدیدی تعریف کرد.

توکلی یادآور شد: اینجا و اکنون جای این سوال نیست. حتی اگر منبعی نباشد، ضروری است اولویت‌ها را تغییر دهیم. به جای ولخرجی‌ها و افزایش بی تناسب حقوق‌های نجومی میتوان برای مردم آسیب دیده هزینه کرد و حق را به حقدار رساند.

رئیس هیات مدیره دیده بان شفافیت و عدالت در پایان اظهار داشت: اگر قانون هم اکنون مسئولیتی برای آقای رئیسی در نظر نگرفته است، اما عقل و شرع حکم می‌کند که ایشان از آبروی خودش برای مردم هزینه کند.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار