بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد

دم کووید چیست؟

مشکلاتی که در افراد مبتلا به کرونا یا همان کووید 19 پس از بهبودی نمایان می شود را دم کووید می گویند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 29
کد خبر: ۹۶۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر,  پس از بهبودی از کرونا مجموعه ای از مشکلات پزشکی برای برخی افراد رخ می دهد که به آنها "دم کووید" می گویند.

 

پرفسور آرکادی ورتکین، رئیس گروه درمان از دانشگاه پزشکی دولتی یودوکیمووا مسکو گفت: علائمی مانند تنگی نفس، احساس خستگی، مشکلات دستگاه گوارش و ناهنجاری های مختلف عصبی می تواند نشان دهنده سندرم پسا کووید باشند.

 

او توضیح داد که چندین نظریه وجود دارند که به اصطلاح "دم کووید" را توضیح می دهند. به گفته این متخصص، چنین پدیده ای می تواند یک روند عفونی ایجاد کند که منجر به آسیب بافتی، واکنش های خود ایمنی، آسیب عروقی یا باعث ایجاد تشکیل لخته های خون شود.

 

ورتکین افزود: همچنین ممکن است باعث تشدید بیماری هایی مانند دیابت شیرین، نارسایی وریدی، فشار خون، آسم برونش و سایر موارد نیز شود.

 

در عین حال او توضیح داد که طیف تظاهرات این سندرم بسیار گسترده است که شامل مشکلات پوستی و دستگاه گوارش و همچنین درد در مفاصل، عضلات و افزایش خستگی نیز می شود.

 

ورتکین مشکلات قلبی را جدی ترین عارضه این سندرم به ویژه، آریتمی، نارسایی قلبی، میوکاردیت، انفارکتوس میوکارد اعلام کرد.

 

او اظهار کرد: ویروس قادر است به ساختارهای مغز آسیب برساند و از طریق گیرنده های بویایی به آنجا نفوذ کند. بنابراین، هنگامی که به عصب واگ می رسد، فعالیت پاراسمپاتیک و سمپاتیک سیستم عصبی را مختل می کند./باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده