آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

دم کووید چیست؟

مشکلاتی که در افراد مبتلا به کرونا یا همان کووید 19 پس از بهبودی نمایان می شود را دم کووید می گویند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 29
کد خبر: ۹۶۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر,  پس از بهبودی از کرونا مجموعه ای از مشکلات پزشکی برای برخی افراد رخ می دهد که به آنها "دم کووید" می گویند.

 

پرفسور آرکادی ورتکین، رئیس گروه درمان از دانشگاه پزشکی دولتی یودوکیمووا مسکو گفت: علائمی مانند تنگی نفس، احساس خستگی، مشکلات دستگاه گوارش و ناهنجاری های مختلف عصبی می تواند نشان دهنده سندرم پسا کووید باشند.

 

او توضیح داد که چندین نظریه وجود دارند که به اصطلاح "دم کووید" را توضیح می دهند. به گفته این متخصص، چنین پدیده ای می تواند یک روند عفونی ایجاد کند که منجر به آسیب بافتی، واکنش های خود ایمنی، آسیب عروقی یا باعث ایجاد تشکیل لخته های خون شود.

 

ورتکین افزود: همچنین ممکن است باعث تشدید بیماری هایی مانند دیابت شیرین، نارسایی وریدی، فشار خون، آسم برونش و سایر موارد نیز شود.

 

در عین حال او توضیح داد که طیف تظاهرات این سندرم بسیار گسترده است که شامل مشکلات پوستی و دستگاه گوارش و همچنین درد در مفاصل، عضلات و افزایش خستگی نیز می شود.

 

ورتکین مشکلات قلبی را جدی ترین عارضه این سندرم به ویژه، آریتمی، نارسایی قلبی، میوکاردیت، انفارکتوس میوکارد اعلام کرد.

 

او اظهار کرد: ویروس قادر است به ساختارهای مغز آسیب برساند و از طریق گیرنده های بویایی به آنجا نفوذ کند. بنابراین، هنگامی که به عصب واگ می رسد، فعالیت پاراسمپاتیک و سمپاتیک سیستم عصبی را مختل می کند./باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
آخرین اخبار