اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

ورود اینترنت ماهواره ای ایلان ماسک به ایران صحت دارد؟

پس از تصمیم مجلس برای مسدودسازی اینترنت جهانی ، ورود اینترنت ماهواره ای ایلان ماسک به ایران تایید شد و تحول عظیمی را در اینترنت ایجاد می‌کند .
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 31
کد خبر: ۹۷۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر امید رهبر کارشناس حوزه فناوری در خصوص اینترنت ماهواره‌ای در قالب پروژه استارلینک با بیان اینکه پروژه استارلینک که در ایران به عنوان اینترنت ماهواره‌ای شناخته می‌شود در آسمان ایران در دسترس است، گفت: اینترنت ماهواره‌ای تحول بزرگی در عرصه ارتباطات جهان به خصوص ایران ایجاد می‌کند و مباحثی مانند فیلترینگ به کلی از بین خواهد رفت و سرویس‌های بزرگی چون یوتیوب با سرعت و کیفیت بالا در دسترس ایرانیان قرار خواهد گرفت.

امید رهبر ادامه داد: ایران در لیست درخواست استارلینک قرار گرفته است و ارائه آزمایشی اینترنت ماهواره‌ای شرکت اسپیس ایکس برای همسایگان و غرب ایران فراهم شده است. گزارش برخی کاربران در فضای مجازی نشان‌دهنده در دسترس بودن اینترنت ماهواره‌ای در برخی مناطق ایران است.

وی افزود: اگر چه سرویس دهی رسمی اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در ایران دور از انتظار است اما دفاتر رسمی این شرکت در ترکیه، امارات، کویت، قطر و سایر کشورهای همسایه، دسترسی غیر مستقیم به اینترنت ماهواره‌ای استارلینک را فراهم خواهند کرد.

این کارشناس حوزه فناوری خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد ارائه سرویس اینترنت ماهواره‌‌ای برای کاربران ایرانی مانند سرویس‌های دیگر شرکت‌های آمریکایی غیر رسمی، همراه با دردسرهای فراوان و هزینه بالاتر از سایر کشورها خواهد بود.

وی اظهار کرد: اسپیس ایکس یک شرکت آمریکایی است و ملزم به رعایت قوانین آمریکا خواهد بود و بحث مجوز برای ارائه چنین سرویسی در ایران هم مانند سایر سرویس‌های دیگر راه به جایی نخواهد برد. محدود کردن اینترنت ماهواره‌ای عملا نشدنی و کار بسیار دشواری است.

امید رهبر خاطرنشان کرد: به گفته مدیران ارشد استارلینک، این شرکت ۱۸۰۰ ماهواره را در مدار زمین قرار داده و به محض این که همه این ماهواره‌ها به مدار عملیاتی وارد شوند پوشش سراسری استارلینک کامل خواهد شد و این اتفاق در ماه سپتامبر می‌افتد. همچنین ایلان ماسک، مدیر عامل شرکت اسپیس ایکس در کنگره جهانی موبایل ۲۰۲۱ در بارسلون گفت که انتظار می‌رود پوشش جهانی و پایدار برای سرویس اینترنت پرسرعت ماهواره‌ای این شرکت حدود یک ماه دیگر میسر شود.

وی با اشاره به احتمال دسترسی به اینترنت ماهواره‌ای و از طرف دیگر بحث طرح صیانت از حقوق کاربران در مجلس شورای اسلامی، گفت: این رویکرد اشتباه و تصویب طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی، کاربران ایرانی را بیش از همیشه به سمت اینترنت ماهواره ای سوق خواهد داد. با توجه به پیشرفت روز افزون تکنولوژی و اینترنت ماهواره‌ای امید است که راهکارهای بهتری چون کاهش هزینه‌های اینترنت به خصوص اینترنت همراه، افزایش پهنای باند، برداشتن محدویت‌ها و فیلترینگ در دستور کار مدیران و مسئولان قرار گیرد. محدود سازی اینترنت تاثیرات منفی اجتماعی و اقتصادی بر جامعه خواهد داشت و یک اشتباه بسیار بزرگ و جبران ناپذیر خواهد بود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار