آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی

مرز ایران و افغانستان بسته شد

معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان اعلام کرد که به دلیل درگیری های افغانستان مرز ایران و افغانستان بسته شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 06
کد خبر: ۹۷۸۶۶

به گزارش راهبرد معاصر محمدهادی مرعشی از بسته شدن مرز ایران و افغانستان در محدوده پایانه مرزی "میلک" شمال استان در پی کشیده شدن درگیری‌های افغانستان به مناطق هم‌مرز با سیستان و بلوچستان خبر داد.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: شب گذشته بخش عمده شهر زرنج مرکز ولایت نیمروز کشور افغانستان توسط طالبان تصرف شد و این شرایط به نحوی بود که این شهر تا مرحله سقوط پیش رفت اما در ادامه با رسیدن نیروهای کمکی طالبان عقب‌نشینی کرد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر شرایط در مرز آرام و تحت کنترل است اما با این حال نیروهای ارتش، مرزبانی و انتظامی در مرز مستقر هستند و تحرکات احتمالی را رصد می‌کنند.

 

تجار تا اطلاع ثانونی محموله‌ای ارسال نکنند

معاون اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان همچنین اظهار داشت: تحولات سیاسی افغانستان و گسترش دامنه درگیری‌های داخلی این کشور بر برخی مناطق مرزی تاثیر گذاشته طوری که پایانه مرزی "میلک" از شامگاه گذشته تعطیل شد.

تیمور باقری افزود: برای جلوگیری از هرگونه مشکل برای فعالان اقتصادی، با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی مستقر در پایانه مرزی "میلک‌" از تجار خواسته شده تا اطلاع ثانوی از ارسال حامل‌های صادراتی و ترانزیتی که قصد خروج از پایانه مرزی میلک‌ را دارند، خودداری کنند. در این راستا خروج کامیون‌های ایرانی و ترانزیتی به سمت افغانستان تا اطلاع بعدی امکانپذیر نخواهد بود.

وی تصریح کرد: کامیون‌های ایرانی و محموله‌های تجاری که در حال بازگشت از افغانستان هستند امکان ورود به کشور را با هماهنگی‌های انجام شده دارند، اما امکان خروج از ایران برای وسایل نقلیه ایرانی وجود ندارد.

باقری گفت: امیدواریم این موضوع طولانی مدت نباشد و بنای ما نیز بر این است که در تجارت با کشور افغانستان وقفه‌ای ایجاد نشود و فعالان اقتصادی بتوانند به کار خود ادامه دهند.

معاون اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان با بیان اینکه پایانه مرزی میلک در محدوده شهرستان هیرمند و در همسایگی‌ ولایت نیمروز افغانستان قرار دارد، خاطرنشان کرد: کشور افغانستان دریچه ارتباط با کشورهای آسیای میانه است و وجود پایانه مرزی میلک در این نقطه از استان سبب صدور حجم قابل ملاحظه‌ای کالا از این مرز شده است./تسنیم

کلمات کلیدی: ایران افغانستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار