رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

احتمال تعلیق پروازهای ایران به افغانستان

احتمال تعلیق پروازهای ایران به افغانستان سخنگوی سازمان هواپیمایی با تأکید بر اینکه احتمال تعلیق پروازهای ایران به افغانستان در شرایط فعلی وجود دارد، گفت: در این باره باید مراجع امنیتی و وزارت امورخارجه، ابلاغیه به سازمان هواپیمایی کشوری ارسال کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 15
کد خبر: ۹۸۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر محمدحسن ذیبخش درباره وضعیت پروازهای ایران به افغانستان اظهار داشت: در حال حاضر فقط یک شرکت هواپیمایی (ماهان) از کشورمان به افغانستان پرواز دارد.

وی افزود: در هفته، پنج پرواز از شهرهای تهران و مشهد به کابل انجام می‌شود و روز آینده ماهان به کابل پرواز دارد.

 

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با تأکید بر اینکه احتمال تعلیق پروازهای افغانستان در شرایط فعلی وجود دارد، گفت: در حال حاضر ابلاغیه‌ای در موضوع تعلیق پروازها به افغانستان به سازمان هواپیمایی کشوری نداشته‌ایم‌، اما پیش‌بینی می‌شود با این شرایط، پروازها تعلیق شود. 

 

وی در پاسخ به این سؤال که صدور ابلاغیه تعلیق پروازها به افغانستان در حیطه اختیارات چه سازمانی است؟ گفت: در این باره باید مراجع امنیتی و وزارت امورخارجه‌، ابلاغیه به سازمان هواپیمایی کشوری ارسال کنند. 

 

به گزارش فارس، شنیده‌ها حاکی از آن است که بعدازظهر امروز هم هواپیمای شرکت هواپیمای ایرایندیا بر فراز فرودگاه کابل در حال چرخش و اخذ مجوز ورود بوده است. /فارس

کلمات کلیدی: ایران افغانستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار