مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟ امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها

توضیح قالیباف درباره تأیید «خطیب» توسط رهبر انقلاب

رئیس مجلس در دومین روز جلسه برسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: در اصل ۱۱۰ و ۱۷۶ حوزه دفاعی، امنیتی و سیاست خارجی شخص رهبری مسئولیت دارند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 22
کد خبر: ۹۹۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس‌جمهور گفت من وزرای مربوطه در بخش‌های امنیتی و سیاست خارجی را خدمت رهبر انقلاب معرفی کردم و ایشان موافقت کردند.

 

در ادامه جلسه علنی نوبت صبح روز یکشنبه (۳۱ مردادماه) و در جریان بررسی رأی اعتماد به سید اسماعیل خطیب وزیر پیشنهادی اطلاعات، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات حسین میرزایی نماینده اصفهان در مخالفت با وزیر پیشنهادی اطلاعات که موضوعاتی را از رهبر انقلاب و رئیس جمهور نقل کرد، گفت: مسئولیت رئیس‌جمهور این است که وزرای خود را تعیین کند و طبق روال قانونی نیز فهرست وزرا را به مجلس معرفی کرده است.

 

وی افزود: قانون اساسی در اصل ۱۱۰ و ۱۷۶ در حوزه‌ مسائل امنیتی، دفاعی و سیاست خارجی شخص مقام معظم رهبری را مسئول می‌داند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: روال این گونه است که در خصوص این حوزه‌ها، دولت‌ها وقتی افرادی را مشخص می‌کنند، حتما نظر رهبری را می‌گیرند. در همه دولت‌های گذشته اینگونه بوده و الان هم این گونه است.

 

قالیباف گفت: رئیس‌جمهور در این زمینه گفت من وزرای مربوطه در بخش‌های امنیتی و سیاست خارجی را خدمت حضرت آقا معرفی کردم و ایشان موافقت کردند.

 

وی خطاب به نمایندگان مخالف گفت: حالا اگر کسی حرف دیگری می‌زند و نسبت‌هایی را می‌دهد، حرف اضافه است./مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار