واکنش نشریه سپاه به ادعای پناه گرفتن «ایران» و «فرماندهان ایران» در زیر بیمارستان‌ها عارف: دولت مال مردم‌خور نیست/ امروز کسی نگاه توهین‌آمیز به بخش خصوصی ندارد پزشکیان: باید زخم‌های ایجاد شده را ترمیم کنیم/ در مقابل فشار‌ها سر خم نمی‌کنیم جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور کشف محموله بزرگ سلاح جنگی در مرز + جزئیات عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند

سخنگوی سپاه: همه توان سپاه برای مقابله با کرونا بسیج شده است

سخنگوی سپاه پاسداران گفت: همه توان و امکانات سپاه پاسداران برای مقابله با کرونا بسیج شده و در اختیار مردم قرار گرفته است و بیمارستان صحرایی که صبح امروز در کرمانشاه افتتاح شد خدمات آن ۱۰۰% برای بیماران کرونایی رایگان است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۸ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 25
کد خبر: ۹۹۸۶۵

به گزارش راهبرد معاصر بعداز ظهر امروز معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه پاسداران کل کشور، در محل سالن جلسات دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت نبی اکرم (صلوات‌الله علیه) استان کرمانشاه، به منظور بررسی نحوه عملیات روانی دشمنان و تجلیل از خبرنگاران، در جمع آنان حاضر شد.

سردار رمضان شریف با اشاره به جوسازی‌های رسانه‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: ایران در معرض یک تهاجم سازمان یافته رسانه‌ای قرار دارد.

 

وی با بیان اینکه امروزه در عرصه یک رزم رسانه‌ای حرفه‌ای هستیم، تاکید کرد: باید طرح نوینی در حوزه رسانه‌ای کشور درانداخته شود و معادلات دشمن را به هم بریزیم.

سخنگوی سپاه پاسداران با اشاره به فضاسازی‌ها در مورد حادثه هواپیمای اوکراینی، گفت: هیچ کشوری در جهان به اندازه ایران تحت عملیات رسانه‌ای دشمنان‌اش قرار ندارد.

 

شریف بیان کرد: دشمن در بحث رسانه تلاش می‌کند اولا ملت ایران را نسبت به گذشته پشیمان نشان دهد و دوم اینکه وضعیت فعلی کشور را آشفته نشان دهد و در آخر در مردم نسبت به آینده ناامیدی به وجود بیاورد؛ اما موفق نخواهد شد.

وی گفت: در بحث واردات واکسن، رسانه‌های دشمن می‌خواهند دولت را مقصر نشان دهند، در حالی که رهبر انقلاب بارها نسبت به واردات واکسن به مسئولین دولتی، توصیه کرده‌اند.

 

شریف ضمن بیان اینکه تمام تلاش دشمن این است که نظام دینی را ناکارآمد نشان دهد و همیشه روی این موضوع کار می‌کند، گفت: با یک نگاه گذرا به روند مقابله کشور با دشمنان، با اذعان به اینکه ما متحمل هزینه‌های سنگینی شده‌ایم، اما دشمن به هیچ دستاورده مهمی دست نیافته است.

وی با اشاره به عملیات رسانه‌ای دشمن برای اقناع افکار عمومی در حمله به عراق و افغانستان و به بهانه مقابله با سلاح‌های کشتارجمعی، استقرار دموکراسی و مقابله با تروریست‌ها، اظهار کرد: آمریکا در دستیابی به اهداف خود در منطقه شکست خورده است که این حاصل درایت مقام معظم رهبری و مقاومت مردم است و ما باید در رسانه‌ها این شکست‌ها را یادآوری کنیم.

 

شریف اتفاقات فرودگاه کابل را نمود دموکراسی آمریکایی دانست و به مقایسه برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری و فرآیند انتقال قدرت در ایران با آمریکا پرداخت و اعتراضات و تصرف کنگره توسط مردم را یادآور شد و بیان کرد: برگزاری مناسب انتخابات در ایران علیرغم مشکلات موجود و شرایط کرونایی نشان ثبات و اقتدار جمهوری اسلامی است.

وی تأکید کرد: ما امن ترین کشور منطقه هستیم و به لحاظ جغرافیا و ژئوپلتیک، در بهترین شرایط قرار داریم.

 

این مقام مسئول در سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: خیلی از اندیشمندان خود آمریکا اعتراف کرده‌اند که روند کنونی آمریکا، روندی نیست که بتواند هژمون آمریکا در خاورمیانه را تکرار کند و اضافه کرد: آنچه که از آمریکا تصویرسازی شده با آنچه که در واقعیت می‌بینیم، بسیار متفاوت است.

 

شریف با بیان اینکه باید بدون اغراق پیشرفت‌های کشور را با روشی هنرمندانه به مردم شناساند از اینکه بسیاری از مردم بویژه نسل جدید از توانمندی‌ها، دستاوردها و پیشرفت‌های کشور بی اطلاع‌اند انتقاد کرد و گفت: رسانه‌های دشمن در صدد هستند که دوران پهلوی که دوران انحطاط کشور بوده است را به عنوان یک دوران طلایی جا بزنند.

وی گفت: اگر جمهوری اسلامی ضعیف می‌بود، اینقدر علیه کشورمان توطئه و هزینه نمی‌شد و افزود: تمام تلاش دشمن این است که حکومت جمهوری اسلامی ایران تکثیر نشود و از بین برود.

 

شریف تصریح کرد: مردم علی‌رغم گلایه‌های زیاد، با اصل نظام اسلامی انس و الفت و پیوند عاطفی دارند؛ آنان هزینه‌های زیادی برای استقلال و آزادی خود پرداخته‌اند و افزود: ما مشکلاتی داریم و اهمال‌هایی توسط برخی مسئولین انجام شده ولی با اراده مصمم، پیشرفت برای کشور حاصل می‌شود.

او با اشاره به پاسخ‌های قاطعانه و غیرقابل تصور جمهوری اسلامی به حوادثی چون حادثه نطنز، گفت: صهیونیست‌ها روزبه‌روز در تنگنا قرار می‌گیرند.

 

شریف در پایان گفت: همه توان و امکانات سپاه پاسداران برای مقابله با کرونا بسیج شده و در اختیار مردم قرار گرفته است و بیمارستان صحرایی که صبح امروز در کرمانشاه افتتاح شد خدمات آن ۱۰۰% برای بیماران کرونایی رایگان است./فارس

کلمات کلیدی: رمضان شریف سپاه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار