ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد

وزیر امورخارجه ایران وارد بغداد شد

وزیر امورخارجه ایران وارد بغداد شد حسن امیر عبداللهیان؛ وزیر امور خارجه جدید ایران برای شرکت در نشست بغداد وارد عراق شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 28
کد خبر: ۱۰۰۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در رأس هیأتی برای شرکت در نشست منطقه‌ای حمایت از عراق وارد بغداد شد.

 

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در اولین سفر خارجی‌اش و به منظور شرکت در نشست منطقه‌ای «حمایت از عراق»، در رأس هیأتی دقایقی پیش وارد فرودگاه بغداد شد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان صبح امروز (شنبه) پیش از سفر به بغداد اظهار داشت: ما از هرگونه ابتکار عمل منطقه‌ای مقامات جمهوری عراق که با مشارکت اهل منطقه باشد، استقبال می کنیم.

 

وزیر امور خارجه افزود: ما معتقدیم لازم بود از سوریه نیز به عنوان همسایه مهم عراق در این اجلاس دعوت به عمل می‌آمد. البته در خصوص امنیت و‌ توسعه پایدار منطقه با رهبری سوریه در تماس و مشورت هستیم و در مورد اجلاس بغداد و تاکید بر نقش مهم کشورهای منطقه در هرگونه ابتکار منطقه‌ای با دمشق مشورت مستقیم خواهیم داشت.

 

گفتنی است، «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران جمعه پنجم شهریور ماه از اعزام هیات جمهوری اسلامی ایران به ریاست حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در نشست حمایت از عراق خبر داده بود.

 

فؤاد حسین وزیر خارجه عراق نیز روز جمعه پنجم شهریور ماه در تماس تلفنی با امیرعبداللهیان ضمن تبریک تعیین وی به عنوان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و تجدید دعوت برای حضور جمهوری اسلامی ایران در اجلاس حمایت از عراق، اهمیت حضور هیأت جمهوری اسلامی ایران در اجلاس بغداد به عنوان فرصتی برای گفت‌وگوها در منطقه را مورد تاکید قرار داد.

 

وی ضمن تجلیل از سیاست حسن همسایگی ایران، خواستار گسترش هر چه بیشتر روابط دوجانبه شد.

 

گفتنی است این کنفرانس امروز ششم شهریور ماه به مدت دو روز برگزار می‌شود و از ایران، عربستان سعودی، امارات، قطر، اردن، کویت، ترکیه و مصر برای شرکت در این نشست دعوت به عمل آمده است.

 

برهم صالح رئیس جمهور عراق در اظهاراتی با تاکید بر اینکه اجلاس بغداد به کاهش تنش‌ها و بحران‌ها در منطقه کمک می‌کند، گفت که عراق کشوری محوری در منطقه است.

 

نمایندگانی از فرانسه، آمریکا، روسیه و ژاپن نیز در این اجلاس حضور خواهند داشت. سوریه به این نشست دعوت نشده است.

 

«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر، «عبدالله دوم» شاه اردن و «صباح خالد الحمد الصباح» نخست‌وزیر کویت قرار است در این نشست شرکت کنند.

 

همچنین عنوان شده که سفیر مسکو در بغداد به نمایندگی از این کشور در اجلاس مذکور شرکت می‌کند./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار