ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

امیرعبداللهیان: دولت آمریکا باید پاسخگوی ترور سردار سلیمانی باشد

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان که برای شرکت در نشست منطقه ای حمایت از عراق پیش از ظهر امروز به وقت محلی وارد فرودگاه بغداد شد با حضور در محل شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی به مقام شامخ این شهید بزرگوار ادای احترام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 28
کد خبر: ۱۰۰۰۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر امور خارجه تصریح کرد: دولت آمریکا باید پاسخگوی ترور سردار سلیمانی باشد و عاملان و آمرام این اقدام و حمله تروریستی بایستی به سزای اعمالشان برسند و به عدالت سپرده شوند.

 

وزیر خارجه پس از آن در جمع خبرنگاران گفت: ما در مکانی قرار داریم که توسط عوامل تروریستی و تروریست‌های آمریکایی شخصیت‌های بزرگی از جمله سردار سلیمانی عزیز قهرمان ملی و بین‌المللی مبارزه با تروریسم، فردی که در تامین حداکثری امنیت ملی کشور شخصا و همکارانش و همراهنشان تمام توانشان را به کار گرفتند و جان خود را در این مسیر فدا کردند.

 

وی افزود: همچنین در مکانی حضور داریم که در کنار سردار سلیمانی عزیز، ابومهدی المهندس در این مکان به شهادت رسید و یاد و خاطره همه شهدای ایرانی و عراقی و مقاومت گرامی می‌داریم.

 

وزیر امور خارجه گفت: مایلم تاکید کنم حتما یکی از برنامه‌های اصلی ما در وزارت امور خارجه پیگیری جدی حقوقی و بین‌المللی طرف‌هایی است که به نام دولت آمریکا و کاخ سفید آشکارا اقدام تروریستی علیه این قهرمانان بزرگ مبارزه با تروریسم انجام دادند.

 

امیرعبداللهیان تصریح کرد: آمریکا باید پاسخگو باشد، حتی اگر دولت قبلی آمریکا مرتکب چنین جنایتی شده دولت آمریکا نمی‌تواند از این اقدام تروریستی فرار کند و باید پاسخگو باشد و باید عاملان و آمرام این اقدام و حمله تروریستی به سزای اعمالشان برسند و به عدالت سپرده شوند./فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار