کنایه تاریخی عضو دفتر رهبری به توییت ایلان ماسک + عکس مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است دانمارک: ترامپ تهدید‌های خود درباره گرینلند را متوقف کند دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن تأکید عراقچی به تقویت تعاملات دیپلماتیک برای پیگیری منافع ایران در سازمان‌های بین‌المللی آکسیوس: مذاکرات سوریه و اسرائیل فردا در پاریس از سر گرفته می‌شود آژانس اطلاعات فدرال آلمان، اوباما را شنود می‌کرد فرزند مادورو: ما سالم هستیم و در مقابل حملات آمریکا ایستاده‌ایم مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند وزیر خارجه ونزوئلا: هدف آمریکا فقط غارت منابع طبیعی و انرژی کشور ماست تهدید تازه ترامپ: دلسی رودریگز ممکن است نفر بعدی باشد عراقچی: پیگیری مطالبات ایران از دولت ونزوئلا در دستور کار وزارت خارجه قرار دارد مسکو: آمریکا فورا اعلام کند مادورو و همسرش کجا هستند رهبر مخالفان ونزوئلا: آماده در دست گرفتن قدرت هستیم

بنت: آشکارا به مبارزه علیه برجام نمیپردازم

یک پایگاه خبری آمریکایی گزارش داد که نخست وزیر رژیم صهیونیستی به رئیس جمهور آمریکا قول داده که همانند نتانیاهو، آشکارا به مبارزه علیه برجام نخواهد پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 28
کد خبر: ۱۰۰۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی که به واشنگتن سفر کرده قول داده است که رویکرد «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر سابق این رژیم علیه برجام را در پیش نگیرد.

دو منبع آمریکایی که در نشست بایدن و بنت حضور داشته‌اند به پایگاه خبری اکسیوس گفتند: «بنت به بایدن در دیدار روز جمعه در کاخ سفید گفت اگر چه وی مخالف بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای 2015 با ایران است، وی قصد ندارد همانند نتانیاهو، آشکارا به مبارزه علیه آن بپردازد».

 

نتانیاهو در دوران دولت «باراک اوباما» رئیس جمهور اسبق آمریکا نیز آشکارا به مخالفت با برجام می‌پرداخت و در بحبوحه حصول این توافق، در مخالفت با برجام در کنگره آمریکا به سخنرانی پرداخت.

این دو منبع به آکسیوس گفتند که بنت این پیام را در دیدارهای روز چهارشنبه خود با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه و «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا نیز تکرار کرده است.

 

آنها افزودند که بنت گفته وی معتقد است که گفت‌وگو میان آمریکا و اسرائیل نتایج بهتری را به همراه خواهد داشت.

یک مقام صهیونیستی نیز که در این نشست حضور داشته، خبر داد که بنت به رئیس جمهور آمریکا گفته که صرفنظر از اختلافات سیاسی،‌وی خواستار کار بر اساس رویکرد صداقت و احترام است.

 

بر اساس گزارش آکسیوس، بنت در دیدار با بایدن و دیگر مقام‌های ارشد آمریکایی، توضیح داد که وی خواستار مدیریت روابط آمریکا-سرائیل است همانطور که وی روابط داخل کابینه انتخابی‌اش را با وجود دیدگاه‌های متفاوت زیاد مدیریت کرده و به دنبال حل اختلافات در مذاکرات خصوصی مستقیم و نه رسانه‌ها است.

یک منبع نیز گفت که بنت در دیدار با بلینکن گفته که وی هرگز فکر نمی‌کرده بتواند ائتلافی را رهبری کند که تشکیل شده از احزاب چپ و یک حزب مسلمان است اما وی درک کرده که اگر چه این مشکل بوده اما قابل انجام است.

 

بر اساس گفته این منبع، بنت در دیدار با بلینکن گفته که فلسفه وی برای تشکیل کابینه این است زمانی که کسی وی را عصبانی می‌کند وی به رسانه‌ها رجوع نمی‌کند بلکه تلفن را بر می‌دارد. این روشی است که من می‌خواهم تا با هم کار کنیم. اگر شما موضوعی درباره چیزی دارید با ما تماس بگیرید و به رسانه‌ها نروید».

دو نفر که با آکسیوس در تماس بوده‌اند، گفتند که کاخ سفید از این پیام بنت راضی بوده است. «باربارا لیف» یکی از مشاوران ارشد بایدن در خاورمیانه نیز در تماس تلفنی با نمایندگان سازمان‌های یهودی بر این موضوع تاکید کرده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار