پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم

موافقت عراق با حضور 30 هزار زائر ایرانی در مراسم اربعین

موافقت عراق با حضور 30 هزار زائر ایرانی در مراسم اربعین نخست وزیر عراق در جریان نشست کمیته عالی بهداشت و سلامت ملی این کشور، با حضور30 هزار زائر ایرانی در مراسم اربعین موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 05
کد خبر: ۱۰۱۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق امروز ریاست نشست کمیته عالی بهداشت و سلامت ملی عراق را بر عهده داشت.

کانال تلگرامی دفتر نخست وزیر عراق گزارش داد، در این نشست، وضعیت خطرناک کرونا در عراق، افزایش تعداد مبتلایان و فراهم سازی مقدمات زیارت اربعین بررسی شد.

در این نشست با ورود ۳۰ هزار زائر ایرانی و ده هزار نفر از زائران کشورهای عربی و سایر کشورها برای شرکت در مراسم اربعین موافقت شد.

به گفته دفتر نخست وزیر عراق، همچنین مقرر شد که زائران باید از طریق فرودگاههای بین‌المللی عراق وارد شوند و دارای تست (PCR) منفی باشند که ۷۲ ساعت پیش از ورود به عراق، گرفته شده باشد.

در همین ارتباط، احمد محمدی‌فر، دبیر ستاد مرکزی اربعین صبح امروز اظهار داشت: ما هم مثل عاشقان حسینی همچنان منتظر تصمیم دولت عراق هستیم تا بر اساس آن برنامه‌ریزی‌ها را عملیاتی کنیم.

وی با بیان اینکه پیش ثبت‌نام از زائران اربعین که توسط سازمان حج و زیارت در سامانه سماح صورت می‌گیرد، به معنای اعزام زائران نیست، خاطر نشان کرد: کمیته‌های ستاد اربعین آماده خدمت به زوار اربعین هستند.

دبیر ستاد مرکزی اربعین تأکید کرد: با توجه به موافقت دولت با برگزاری اربعین البته با شرط تزریق دو دز واکسن کرونا، باید برای اعزام زائران منتظر نظر دولت عراق بمانیم... با این وجود، از زائران می‌خواهیم که به سمت مرزها حرکت نکنند و همچنان منتظر تصمیم عراق باشند.»

حسین امیر عبداللهیان، وزیر امور خارجه هفته گذشته در دیدار با الکاظمی، نخست وزیر عراق از مذاکره با طرف عراقی به منظور تعیین وضعیت اربعین حسینی خبر داد.

مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها، شرکت‌ها و مؤسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری نیز گفته است که به هیچ عنوان عراق برای مسافران ویزای انفرادی صادر نمی‌کند و آژانس‌هایی که در این مدت تخلف کرده‌اند باید خسارت مسافران را پرداخت کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار