کره جنوبی برای مشارکت در درگیری‌ غرب آسیا نیرو اعزام نمی‌کند پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود فاکس نیوز مدعی حمله پهپادی و موشکی ایران به کشتی آمریکایی شد برخورد شناور‌های دریایی هند و پاکستان در دریای عرب؛ دهلی نو کاردار اسلام‌آباد را احضار کرد

استقبال گرم کشورهای اروپایی از وزیر خارجه ایران

استقبال گرم کشورهای اروپایی از وزیر خارجه ایران سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در نشست امروز کمیسیون به استقبال گرم از هیئت ایرانی به ویژه از وزیر امور خارجه ایران در جریان سفر به عراق و سوریه اشاره شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 05
کد خبر: ۱۰۱۰۱۹

به گزارش راهبرد معاصر محمود عباس زاده مشکینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی  در تشریح نشست عصر امروز کمیسیون خود، اظهار داشت: در جلسه عصر امروز کمیسیون گزارشی از سوی امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه به اعضا ارائه شد.

وی افزود: گزارشی از سفر عراق و سوریه که توسط وزیر امور خارجه انجام شده بود به کمیسیون ارائه شد و مباحثی در محور این موارد مطرح شد که این گزارش مفصل و خوبی بود که به نمایندگان ارائه شد.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه بیان کرد: امیرعبداللهیان در این جلسه جزئیاتی از دیدارهای خود و مطالبی که در حاشیه این نشست ها مطرح شده است را ارائه کرد؛ البته عمدتاً سخنگوی وزارت خارجه گزارشات را ارائه کرد.

عباس زاده همچنین تصریح کرد: مطلبی که در این جلسه به عنوان یک مطلب جدید می‌توان به آن اشاره کرد استقبال گرمی است که از هیئت ایرانی به ویژه از وزیر امور خارجه ایران صورت گرفته است و تمام کشورهایی که در آنجا حضور داشتند از هیئت ایران استقبال کردند و برای شنیدن حرف ها و منطق و مواضع جمهوری اسلامی ایران و تاثیر گذاری این راهبرد ها استقبال خوبی نشان دادند.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: درباره ادبیات راهبرد فعال جمهوری اسلامی ایران و تاثیراتی که روی اعضا گذاشته است مباحثی مطرح شد چرا که به هر حال از کشورهای اروپایی منطقه و برخی کشورها در حد رئیس جمهور در این نشست شرکت کرده بودند و استقبالی که از هیئت ایرانی آنهم با ریاست وزیر امور خارجه شده بود قابل توجه بوده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار