دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

لاوروف: روسیه همانند ایران تغییری در برجام را نمی پذیرد

وزیر امور خارجه روسیه در گفتگوی تلفنی با امیرعبداللهیان گفت که این کشور همانند ایران هیچگونه تغییری در برجام را نمی پذیرد و خواستار اجرای کامل آن است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 09
کد خبر: ۱۰۱۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر در گفتگوی تلفنی امروز «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان مسائل و موضوعات مرتبط با روابط دوجانبه، دیدار مقامات دو کشور در حاشیه اجلاس شانگهای، تقویت همکاری ها در حوزه مهار کرونا، مشکلات تجار و فعالان اقتصادی برای تردد طبیعی به روسیه، تحولات منطقه و ابتکارات مرتبط با افغانستان و موضوعات مرتبط با برجام مورد تبادل نظر قرار گرفت.

امیرعبداللهیان در حوزه کرونا انتظار کشورمان در زمینه اختصاص حجم‌ بیشتر واکسن اسپوتنیک مطابق توافقات قبلی را مورد تاکید قرار داد و از اقدام طرف روس در زمینه رفع مشکلات مربوط به بازگشت دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در روسیه تشکر کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین مشکلات تجار و فعالان اقتصادی برای تردد طبیعی به روسیه را مطرح کرد که لاوروف اظهار داشت در اسرع وقت پیگیری لازم در این زمینه را انجام خواهد داد.

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه همچنین در خصوص تحولات منطقه و ابتکارات مرتبط با افغانستان گفتگو و بر ضرورت تشکیل دولت فراگیر ملی با مشارکت همه گروهها تاکید کردند.

 

در خصوص برجام‌ و مذاکرات وین نیز وزیر خارجه روسیه ضمن تبادل نظر با وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: روسیه همانند ایران هیچگونه تغییری در برجام را نمی پذیرد و خواستار اجرای کامل توافق هسته‌ای است.

  وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه پنجشنبه شب چهارم شهریور ماه تلفنی گفت‌وگو کردند.

 

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در این گفت‌وگوی تلفنی گسترش همکاری‌های فیمابین در حوزه های مختلف دوجانبه و تداوم رایزنی ها در زمینه مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد تاکید قرار دادند و در خصوص اوضاع افغانستان به تبادل نظر پرداختند.

لاوروف روز چهارشنبه سوم شهریور ماه و پس از رای موافق نمایندگان مجلس به امیرعبداللهیان به عنوان وزیر خارجه دولت سیزدهم، در پیامی به وزیر خارجه جدید جمهوری اسلامی ایران تبریک گفته بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر