دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

واکسیناسیون پناهندگان خارجی به ایران

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: این جمعیت آماده واردات واکسن برای واکسیناسیون اتباع خارجی است و همه پناهندگان مجاز و غیرمجاز واکسینه خواهند شد تا از شیوع کرونا در داخل کشور جلوگیری و سلامت مهاجران نیز تضمین شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 15
کد خبر: ۱۰۲۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر کریم همتی رئیس جمعیت هلال احمر امروز چهارشنبه در جلسه با یوهان ناس بائورر رئیس دفتر کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در ایران زمینه‌های همکاری این کمیته و جمعیت هلال احمر را بررسی کرد.

 

رئیس جمعیت هلال احمر در این جلسه با اشاره به فعالیت های گسترده این جمعیت در داخل کشور و عرصه بین المللی گفت: بخش عمده ای از فعالیت‌های جمعیت هلال احمر در ۱۸ ماه گذشته معطوف به مقابله با کرونا شد. در این عرصه ما یاری رسان وزارت بهداشت بودیم و خدمات زیادی در این عرصه ارائه کردیم.

وی ادامه داد: در همین راستا ۷۰ درصد از واکسن وارداتی به واسطه هلال احمر وارد کشور شد. در این زمینه علاوه بر کمک دستگاه‌های داخلی، نهادهای بین‌المللی نیز کمک زیادی به جمعیت هلال احمر ایران کردند تا در راستای مقابله با کرونا واکسیناسیون سراسری آغاز شود.

 

همچنین در این نشست به بحران افغانستان نیز اشاره و رئیس جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: هلال احمر در دو ماه گذشته و پس از تشدید درگیری ها در افغانستان، کمک های زیادی به آوارگان و پناهندگان افغانستانی کرده و میزبان پناهندگان در اردوگاه های موقت بوده است.

همتی با اشاره به بازدید از مرز میلک، آخرین وضعیت امدادرسانی به پناهندگان افغانستانی را تشریح و اظهار کرد: مرکز درمانی هلال احمر در زرنج افغانستان صرفا سه روز به علت مسائل امنیتی تعطیل شد اما بلافاصله بازگشایی و اکنون به بیماران افغانستانی خدمات ارائه می دهد.

 

در این جلسه موضوع تزریق واکسن به مهاجرین و پناهندگان نیز مطرح شد و هلال احمر اعلام آمادگی کرد که در این عرصه ورود کند.

 

همتی در این خصوص گفت: هلال احمر آماده واردات واکسن جهت واکسیناسیون اتباع خارجی است و همه پناهندگان مجاز و غیرمجاز واکسینه خواهند شد تا از شیوع کرونا در داخل کشور جلوگیری و سلامت مهاجرین نیز تضمین شود.

یوهان ناس بائورر رئیس دفتر کمیته بین المللی صلیب سرخ در ایران نیز در این جلسه عنوان کرد: همکاری با جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران را باعث افتخار می‌دانیم و آماده همکاری در همه عرصه ها هستیم. کمک های فنی و کمک‌های ملی را نیز در راستای مقابله با کرونا و کمک به پناهندگان افغانستانی انجام خواهیم داد./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار