رتبه بندی حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه قابل اجرا نیست!-راهبرد معاصر
ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید

رتبه بندی حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه قابل اجرا نیست!

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: اجرای رتبه‌بندی متناظر با ۸۰ درصد حقوق اعضای هیئت علمی به بودجه ۱۷۰ هزار میلیارد تومانی نیاز دارد و قابل اجرا نیست چرا که کل بودجه آموزش و پرورش حدود ۱۱۰ هزار میلیارد تومان است!
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 19
کد خبر: ۱۰۲۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر «مهرداد ویس‌کرمی» درباره سرانجام لایحه رتبه بندی معلمان گفت: مدت‌هاست لایحه رتبه‌بندی در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شده است و کمیسیون به این نتیجه رسید که حقوق معلمان برمبنای 80 درصد حقوق اساتید دانشگاه باشد.

وی افزود: وقتی این موضوع برای بررسی کارشناسی رفت، هیئت دولت اعلام کرد 200 هزار میلیارد تومان و مجلس نیز اعلام کرد 170 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد در حالی که کل بودجه آموزش و پرورش حدود 110 هزار میلیارد تومان است و این رقم 1.5 تا دو برابر کل بودجه آموزش و پرورش است!

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در آخرین جلسه کمیسیون، درباره رتبه‌بندی بحث و عنوان شد اگر این‌گونه تصویب شود اصل 75 می‌شود و چون برای دولت بار مالی دارد، شورای نگهبان آن را رد می‌کند.

ویس‌کرمی ادامه داد: در جلسه اخیر کمیسیون آموزش مجلس، دو ساعت بحث و تبادل نظر شد و نهایتاً پیشنهاد دیگر این بود که حقوق فرهنگیان 1.5 برابر و حدود 50 درصد از حقوق سایر کارکنان دولت افزایش پیدا کند که این، مورد موافقت قرار نگرفت.

وی بیان کرد: صحبت فرهنگیان این است که میزان رقم مورد محاسبه برای اجرای رتبه‌بندی، اغراق‌آمیز است و قرار شد مشخص شود این رقم بر چه اساسی مطرح شده و فرمول آن چگونه است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مطرح کرد: بعد از تعطیلات دو هفته‌ای مجلس و از 11 مهر به بعد، رتبه‌بندی طی رایزنی با دولت و مجلس، پیگیری و اگر پیشنهادات کارگشایی وجود داشته باشد، بررسی می‌شود.

وی متذکر شد: اجرای رتبه‌بندی متناظر با 80 درصد حقوق اعضای هیئت علمی قابل اجرا نیست. از سوی دیگر سازمان برنامه و بودجه می‌گوید بند بودجه که بر اساس آن می‌خواهید اعتبار رتبه‌بندی را تأمین کنید در سال گذشته 2 درصد محقق شده است و 20 دستگاه دیگر نیز از آن سهم داشتند؛ بنابراین تصمیم بر آن شد تا عجله نشود چون اگر طرح ناپخته تهیه و به شورای نگهبان ارسال شود اصل 75 شده و کلاً از دور خارج می‌شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار