ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس:

زیرساخت های انرژی در شرق کشور تقویت می‌شود

نماینده مردم سربیشه در مجلس گفت: زیرساخت‌های انرژی در شرق کشور تقویت می شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۲ - ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 28
کد خبر: ۱۰۳۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر مصطفی نخعی با اشاره به دیدار خود با معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اظهار داشت: درر این دیدار طرح تحقیق و تفحص از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران که به تصویب کمیسیون رسیده و در حال بررسی در مجلس است مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

وی طرح برندینگ (شرکت های زنجیره‌ای توزیع فرآورده‌های نفتی) و برنامه‌ریزی برای تحقق مصوبه سفر رئیس جمهور به استان خراسان جنوبی در خصوص خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی به استان از مبدا استان کرمان را از دیگر موضوعات مطرح شده در این دیدار برشمرد.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی همچنین برتقویت زیرساخت‌های انرژی در شرق کشور تاکید کرد وگفت:ذخیره‌سازی سوخت زمستانی بخصوص در نیروگاه‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

نخعی با بیان اینکه زیرساخت‌های انرژی استان بسیار ضعیف است تصریح کرد: نیاز است منبع پایدار پارس جنوبی به استان متصل شود.

نماینده مردم شهرستانهای سربیشه ونهبندان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اتصال خط لوله جدید از پارس جنوبی به استان از مطالبات ما است.

نخعی با بیان اینکه در استان صادرات فرآورده‌های نفتی به افغانستان صورت می گیرد ولی فاقد خط لوله‌ انتقال فرآورده‌های نفتی هستیم افزود: تامین آن فقط از ظرفیت نفت کش های جاده پیما صورت می گیرد.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: باید در این خصوص تدبیری اندیشیده شود و همچنین خط انتقال اتیلن برای استان با دستور رئیس جمهور در دستور کار باشد که خود زیرساخت خوبی برای صنایع زیر دست پتروشیمی که صنایع کم آب بری هستند خواهند بود.

کلمات کلیدی: انرژی وزیر نفت
مطالب مرتبط
ارسال نظر