سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس:

زیرساخت های انرژی در شرق کشور تقویت می‌شود

نماینده مردم سربیشه در مجلس گفت: زیرساخت‌های انرژی در شرق کشور تقویت می شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۲ - ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 28
کد خبر: ۱۰۳۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر مصطفی نخعی با اشاره به دیدار خود با معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اظهار داشت: درر این دیدار طرح تحقیق و تفحص از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران که به تصویب کمیسیون رسیده و در حال بررسی در مجلس است مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

وی طرح برندینگ (شرکت های زنجیره‌ای توزیع فرآورده‌های نفتی) و برنامه‌ریزی برای تحقق مصوبه سفر رئیس جمهور به استان خراسان جنوبی در خصوص خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی به استان از مبدا استان کرمان را از دیگر موضوعات مطرح شده در این دیدار برشمرد.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی همچنین برتقویت زیرساخت‌های انرژی در شرق کشور تاکید کرد وگفت:ذخیره‌سازی سوخت زمستانی بخصوص در نیروگاه‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

نخعی با بیان اینکه زیرساخت‌های انرژی استان بسیار ضعیف است تصریح کرد: نیاز است منبع پایدار پارس جنوبی به استان متصل شود.

نماینده مردم شهرستانهای سربیشه ونهبندان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اتصال خط لوله جدید از پارس جنوبی به استان از مطالبات ما است.

نخعی با بیان اینکه در استان صادرات فرآورده‌های نفتی به افغانستان صورت می گیرد ولی فاقد خط لوله‌ انتقال فرآورده‌های نفتی هستیم افزود: تامین آن فقط از ظرفیت نفت کش های جاده پیما صورت می گیرد.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: باید در این خصوص تدبیری اندیشیده شود و همچنین خط انتقال اتیلن برای استان با دستور رئیس جمهور در دستور کار باشد که خود زیرساخت خوبی برای صنایع زیر دست پتروشیمی که صنایع کم آب بری هستند خواهند بود.

کلمات کلیدی: انرژی وزیر نفت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار