سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

سناتورهای آمریکایی و تلاش برای تحریم طالبان

گفته می‌شود که گروهی از نمایندگان جمهوریخواه آمریکا با ارائه لایحه‌ای خواستار تحریم طالبان و کشورهای پشتیبانی کننده از دولت موقت طالبان شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 29
کد خبر: ۱۰۳۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر «جیم رایش» نماینده سنای آمریکا خبر داد که 22 نماینده جمهوریخواه، لایحه‌ای را برای تحریم طالبان و کشورهایی حامی آنها به مجلس ارائه کردند.

سناتورهای آمریکایی در این لایحه از پاکستان نیز نام برده‌اند.

بر اساس گزارش‌ها، این لایحه بر روی مسائل مرتبط با تصمیم دولت به واسطه خروج شتاب زده نیروهای آمریکایی از خاک افغانستان و پیامدهای آن است اما بخش زیادی از آن نیز به اقدامات تنبیهی و اعمال تحریم ها علیه طالبان اختصاص داده شده است.

در گزارش های منتشر شده درباره این لایحه آمده است هدف اصلی این لایحه تمرکز بر خروج شهروندان آمریکایی از افغانستان و صدور روادیدهای مهاجرتی ویژه به افغان ها است.

در بخشی دیگر از این لایحه آمده است مکانیسم های نظارتی درباره امور مهاجرتی در این لایحه برای پناهجویان نیز اعمال می شود و برنامه های راهبردی لازم برای اقدامات ضد تروریستی انجام خواهد شد. این لایجه همچنین بر تحریم طالبان درباره قاچاق مواد مخدر و مسائل حقوق بشری تاکید می کند.

وزیر حقوق بشر پاکستان در واکنش به این لایحه در توئیتی نوشت: حالا بار دیگر پاکستان پس از خروج آشفته نظامیان آمریکایی باید هزینه سنگینی برای متحد آمریکا بودن در "جنگ با ترور" بپردازد.

وی در ادامه افزود: «پس از 20 سال حضور قدرتمند نظامی و اقتصادی آمریکا و ناتو در افغانستان چیزی به جز آشفتگی و بی ثباتی به جا نمانده است و حالا پاکستان به خاطر این شکست ملامت می شود. این جنگ هرگز جنگِ ما نبوده است اما با 450 حمله پهپادی آمریکا تلفات 80 هزار نفری داشتیم. حالا لازم است آمریکا به سوالات دیگری از جمله اینکه 2 تریلیون دلار به کجا رفت و یا اینکه چرا ارتش افغانستان به سرعت سقوط کرد بدهد./تسنیم

کلمات کلیدی: پاکستان طالبان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار